Showtime > Celebrity

OVA FOTOGRAFIJA JE SVE ŠTO DANAS TREBA DA VIDITE! TEYA DORA i BRESKVICA poslale su mnogo jaku PORUKU

Pokazale svima da među njima nema ni trunke zle krvi

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

07/03/2024 > 10:02

podeli vest:

OVA FOTOGRAFIJA JE SVE ŠTO DANAS TREBA DA VIDITE! TEYA DORA i BRESKVICA poslale su mnogo jaku PORUKU
Foto: Instagram Printscreen/iamteyadora


Na muzičkom takmičenju "Pesma za Evroviziju" pobedu je odnela Teya Dora, sa pesmom "Ramonda" i ona će predstavljati Srbiju u Malmeu. 

Ona je od početka važila za favorita, zajedno sa Anđelom Ignjatović Breskvicom, koja je završila na 2. mestu, ali je bila ubedljiv favorit publike i odnela je 12 poena.

Deo ljudi sada osporava pobedu Teodore i misle da je Breskvici učinjena nepravda, zbog čega su čak zakazana dva skupa ispred RTS, u subotu 9. marta u 18 časova.

- Dana 02. marta "stručni RTS-ov žiri je učinio najveću krađu 21. veka, kad su pokrali Breskvicu i poslali tamo neku Teya Doru, umesto Breskvicu, koja je očigledno bila favorit iz naroda. Naš glas se mora čuti - stajalo je u objavi na Tiktoku, koja je vrlo brzo postala viralna.

Zatim su se oglasili i Teodorini fanovi:

- Nećemo dopustiti nasilno dodeljivanje pobede "Paraskevi." Dođite u što većem broju da pokažemo da nas je više! Subota, 09. mart u 18h. Takovska, RTS - piše u pozivu Teya Dorinih fanova, koji se i dalje širi društvenim mrežama.

Foto: Instagram Printscreen/iamteyadora

 

Mlade koleginice se međusobno podržavaju, ali su njihovi obožavaoci ti koji "ratuju".

Njih dve su se danas videle i zajedno se uslikale. Na fotografiji su zagrljene i širokih osmeha, a poruka koju su poslale je predivna:

- Širite samo ljubav - napisala je Teya Dora uz belo i ljubičasto srce, a Breskvica je njenu fotografiju podelila i na svo, storiju, uz dodatne emodžije srca.

Ostavite komentar