Showtime > Celebrity

Pogledajte kakav je poseban POKLON Prijovićka dobila na KONCERTU! Devojka koja ga je dala sada se i OGLASILA (FOTO)

Pevačica je zbog toga bila posebno ganuta

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Ognjen Nestorović

18/02/2024 > 19:05

podeli vest:

Pogledajte kakav je poseban POKLON Prijovićka dobila na KONCERTU! Devojka koja ga je dala sada se i OGLASILA (FOTO)
Foto: Skrinsot/Prvi red


Naša pevačica, Aleksandra Prijović u Hrvatskoj beleži neverovatnu popularnost. U kojem god gradu da zakaže koncert ne završi se bez pet noći minimum, a koliko je Hrvati zaista vole pokazali su sinoć, na četvrtom po redu koncertu u Osijeku.

Naime, pored brojnih poklona koje je dobila tokom koncerta, jedan plišani meda koji joj je dobačen iz publike - posebno je ganuo Priju. Devojka, koja joj ga je poklonila, posebno se oduševila zbog Prijine reakcije i sada se oglasila za hrvatski "24.hr".

- Uspomene koje sam stekla na njenim koncertima u Osijeku i Zagrebu i nova prijateljstva trajaće ceo život i zato sam joj se htela nekako zahvaliti - rekla je obožavateljka Paula Tonka (22) i dodala:

- Pokloniti jednu svoju uspomenu za sve one koje nam je ona omogućila da stvorimo. Reakcija me toliko iznenadila da sam se rasplakala.

Da je četvrto veče posebno za Priju, dovoljn ogovori i činjenica da su je ljud iz publike iznenađivali poklonima vrlo često. Od cveća koje joj je poklonio dečak, preko majice na kojima su bili ispisani posebni hitovi, do plišanog medvedića koji je sada Akijeva nova igračka.

Ostavite komentar