Showtime > Celebrity

ŠOK OBRT! Aleksandra Prijović ipak dolazi u ZADAR? Pevačica u PREGOVORIMA, otkriveni svi detalji

Pevačica se nudi u dvogodišnjem paketu koncerata

Izvor: K1info/index.hr

Autor: Dušan Panajotović

14/02/2024 > 11:28

podeli vest:

ŠOK OBRT! Aleksandra Prijović ipak dolazi u ZADAR? Pevačica u PREGOVORIMA, otkriveni svi detalji
Foto: K1info


Muzička zvezda Aleksandra Prijović mogla bi da održi koncert u Zadru, iako su mediji pisali da joj je koncert u ovom gradu zabranio gradonačelnik Branko Dukić.

Nakon ove vesti on se oglasio i opovrgnuo ova pisanja, a sada se oglasio direktor ŠC-a Višnjik Denis Karlović i otkrio da su u toku pregovori sa pevačicinim timom da održi više koncerata u Zadru.

-  Aleksandra Prijović je jedan od onih izvođača koji nam se nude u paketu za dvogodišnji ugovor. Naša politika je bila da se nikad ništa ne objavljuje dok se ne potpiše ugovor, a koji u ovom trenutku još nije potpisan. Ako i kad bude potpisan obavestićemo javnost -  rekao je Karlović za "Zadarski list" i dodao da se radi o paketu od osam koncerata, odnosno četiri u ovoj i četiri u idućoj godini. 

Foto: K1info

 

– Radi se o izvođačima koji mogu napuniti dvoranu. Među njima su neka od najpopularnijih imena hrvatske estrade. Dogovaraju se finansijski uslovi s organizatorima ovih koncerata, grupacijom četiri, pet radijskih kuća. Nadam se da će pregovori uroditi plodom i da ćemo postići dobre finansijske uslove.

– Juče sam dogovorio sa slovenačkom grupacijom veliki rok koncert, a ugovor bi trebali potpisati do kraja nedelje. To je izvesno - zaključuje Karlović.

Sportski centar Višnjik je, pak, na svojoj internet stranici objavio kako će se od marta do maja ove godine održati tri estradna spektakla te su time najavili koncerte Severine, Jelene Rozge i plesne trupe Lord of the Dance.

Foto: K1info

 

Podsećamo, gradonačelnik Zadra izjavio je da je protiv svake vrste zabrana.

– Živimo u slobodnom društvu gde svako sluša muziku kakvu želi. Protiv sam svake vrste zabrane i iznenađuju me ovakve konstrukcije u pojedinim medijima. Ne bavim se organizacijom koncerata i ne razumem zašto se tolika fama digla oko toga. Sportski centar Višnjik ima svoju upravu i svoju poslovnu politiku koja samostalno odlučuje o programu i komercijalnim sadržajima, pa i onima koji se meni osobno ne sviđaju. Lično, nisam ljubitelj te muzike, niti bih išao na takav koncert i to je sve što imam reći o tome - kaže Dukić.

Ostavite komentar