Showtime > Celebrity

Oglasila se Ceca posle SRAMNOG VANDALIZMA Hrvata! NE DOTIČU ME ekstremne manjine, muzika ne zna za politiku

Skandalozan čin naišao je na oštru osudu na društvenim mrežama

Izvor: K1info/mondo.rs

11/02/2024 > 14:16

podeli vest:

Oglasila se Ceca posle SRAMNOG VANDALIZMA Hrvata! NE DOTIČU ME ekstremne manjine, muzika ne zna za politiku
Foto: ATA Images

Svetlana Ceca Ražnatović zakazala je koncert za 16. mart u Mariboru, a na društvenim mrežama pojavile su se fotografije uništenih bilborda najave koncerta. Nije sigurno čije je ovo delo, a kako prenosi portal "Index.hr" iza svega stoje Bed Blu Bojsi. Skandalozan čin naišao je na oštru osudu na društvenim mrežama.

Portal 24sata.hr je napravio anketu i mišljenja su podeljena. Dok neki smatraju da plakatima nije mesto u Hrvatskoj i podržavaju uništavanje istog, drugi pak kažu da je to strašno i da niko ne može da ruši imovinu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Video sam to dok sam šetao. Ne znam je li gore što je plakat uništen ili to što je na njemu Ceca. Ne slušam Cecu, ali mi je grozno da se tako uništava imovina - rekao je jedan građanin.

Na društvenim mrežama se pojavio još jedan snimak istog plakata, samo na drugoj lokaciji. U Laništu je, takođe, uništen bilbord, a građani su u šoku što se to dešava u njihovom gradu.

- Što smo doživeli da ovo moramo gledati usred Zagreba! I još na Laništu gde ima puno branitelja - navode pojedinci.

Tim povodom se oglasila pevačica, koja ističe da muzika ne zna za politiku.

- Hrvati me obožavaju, muzika ne zna za politiku i granice. Ne dotiču me ekstremne manjine, a ponajmanje Albanci iz Hrvatske - rekla je kratko Ceca.

Ostavite komentar