Showtime > Celebrity

Ceo svet je VOLI, samo oni NE: Zašto je EMILI RAZBESNELA PARIŽANE?

Parižani besni zbog Netflixove serije, osvanuli grafiti: "Emili tu nije dobrodošla"

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

08/02/2024 > 10:49

podeli vest:

Ceo svet je VOLI, samo oni NE: Zašto je EMILI RAZBESNELA PARIŽANE?
Foto: Youtube printscreen/Netflix


Mnoge fanove razveselila je vest da je četvrta sezona popularne Netflixove serije "Emili u Parizu" u produkcijskoj fazi - ali ne i stanovnike Pariza. Besni meštani ispisali su grafite po gradu, odnosno po mestima na kojima se serija inače snima.

Obožavatelji iz raznih krajeva sveta dolaze u Pariz i fotografišu se ispred mesta iz serije. Posećuju prodavnicu cipela, koja se nalazi na istom trgu kao i stan Emili odnosno Lili Kolins u seriji, te poziraju ispred restorana u kojem radi Gabriel Lukas Bravo. 

 "Emili nije dobrodošla"

Na kafiću u istoj ulici velikim slovima je napisano "Emili nije dobrodošla" u znak protesta protiv obožavatelja serije. Parižani navalu obožavatelja više ne mogu podneti i nazivaju je "invazijom morona", piše Daily Mail.

Grafita ima svuda, čak i na obližnjoj fontani. Nedavni članak u francuskim dnevnim novinama Le Monde nosio je naslov "Oni misle da poseduju susedstvo. Emily u Parizu - invazivna komšinica". 

Serija nameće nerealna očekivanja od Pariza, kažu meštani

Stanovnici Pariza smatraju da turisti zbog serije imaju nerealna i romantična očekivanja od Francuske. U Netflixovoj seriji glavni lik Emili dolazi u Pariz, sprijatelji se s lokalnim stanovništvom, neke od njih i zavede, živi raskošnim životom, a uopšte ne govori francuski jezik. 

Uskoro stižu nove epizode

Lili Kolins, zvezda serije, 18. januar 2024. slučajno je potvrdila da su ona i ostala ekipa serije Emili u Parizu počeli raditi na novim epizodama. Objavila je da se "konačno sastala sa svojom Emili in Paris ekipom" i da je "osećaj tako dobar". 

Nakon toga oglasio se i sam Netflix. "Emili u Parizu, 4. sezona je u produkciji! Obožavamo", napisali su uz fotografiju Lili Kollins.

Ostavite komentar