Showtime > Celebrity

Ovako izgleda Jovana Joksimović nakon više sati programa uživo! "Zbog karijere žrtvujem privatni život!" (FOTO)

Svakog jutra gledaoci se bude uz jutarnji program "Uranak" koji je već godinama u vrhu gledanosti

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

17/01/2024 > 16:51

podeli vest:

Ovako izgleda Jovana Joksimović nakon više sati programa uživo! "Zbog karijere žrtvujem privatni život!" (FOTO)
Foto: Instagram/jjovanajoksimovic


Televizijska zvezda Jovana Joksimović ponekad sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram podeli neke momente iz privatnog života.

Ovog puta pokazala je kako izgleda nakon što je više sati vodila jutarnji program "Uranak" koji je već godinama u vrhu gledanosti.

Foto: Instagram/jjovanajoksimovic

 

- Mood posle Uranka - napisala je Jovana uz fotografiju nastalu u automobilu, a pratioci komentarišu da izgleda fanstastično, iako deluje umorno.

Inače, Jovana je u jednom intervjuu otkrila kako je zbog vođenja jutarnje emisije morala da žrtvuje određene segmente privatnog života.

Foto: K1info

 

- Zbog karijere žrtvujem i žrtvovala sam najveći segment privatnog života, a to je buđenje sa svojom decom i to je nešto što je nenadoknadivo. Ne žalim, jer sam sama to izabrala, ali moja deca ne znaju za jutra tokom radne nedelje sa mamom, znaju za vikende, pa ajde to je nešto - rekla je ona i otkrila kako deci nadoknađuje vreme.

– Morate nešto da žrtvujete, da nisam to, onda bih žrtvovala svoj posao. Izabrala sam ovako, zato sam celo popodne i veče sa njima, pa mislim da je to okej tako – objašnjava Jovana koja je jako vezana sa svoju decu, sina Kostu i bliznakinje Srnu i Anu, koju je dobila u braku sa muzičkom zvezdom Željkom Joksimovićem.

Ostavite komentar