Showtime > Celebrity

LIČNOST 2023. godine! Kako je Prija od stidljive devojčice u Zvezdama Granda dogurala do megazvezde Balkana?

Vrednim i marljivim radom je sve postigla

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

05/01/2024 > 17:00

podeli vest:

LIČNOST 2023. godine! Kako je Prija od stidljive devojčice u Zvezdama Granda dogurala do megazvezde Balkana?
Foto: ATA Images


Za Aleksandru Prijović šira javnost saznala je 2013. godine kada je dospela u finale šou programa "Zvezde Granda".
Privukla je pažnju raskošnim glasom, ali je na sceni i u odnosu sa medijima bila pomalo stidljiva i nenametljiva. Pisalo se o njenim ljubavnim vezama sa kolegama Amarom Giletom i Ljubom Perućicom, a onda je njena karijera krenula uzlaznom putanjom 2015. godine.

Foto: pink printscreen

 

Pesma "Za nas kasno je" postala je megahit, a mediji su brujli o njenoj emotivnoj vezi sa Filipom Živojinovičem, pastorkom Lepe Brene.

Filip tada uzima njenu karijeru u svoje ruke rešen da od nje napravi Lepu Brenu današnjice, što su i ostvarili zajedničkim snagama.

Prija uz Filipove savete počinje da bira hitične pesme, da snima visokobužetne spotove, a stil je promenila u potpunosti. Počinje da niže nove hitove "Totalna anestezija", "Senke", a zatim snima prvi album "Testament" 2017. godine sa mnogo hitova.
Zatim sledi megauspešan duet sa Sašom Matićem, a onda mala pauza zbog privatnih dešavanja. Aleksandra se udala i rodila sina Aleksandra, a onda je nastavila da zajedno sa Filipom gazi još jače.

Foto: ATA Images

 

Izdala je hit "Bogata sirotinja", pa tokom korone još jedan "Legitimno", a sve to je bila uvertira za novi album "Zvuk tišine".
Prošle godine njena karijera dostiže vrhunac sa izdavanjem trećeg albuma "Devet života" sa kojeg se izdvojio megahit "Dam dam dam". Zahvaljujući ovom albumu i svim prethodnim hitovima Aleksandra uspeva da zakaže arene širom regiona. Tri u Beogradu i Sarajevu, pet u Zagrebu, i po dve u Nišu i Tuzli.

Foto: ATA Images

 

Dakle, kvalitetne pesme i spotovi, izvanredan glas, skupi stajlinzi, izbegavanje skandala i velika podrška supruga doveli su Aleksandru tamo gde je danas. Verujemo da će njena karijera u ovoj godini sijati još jačim sjajem.

Ostavite komentar