Showtime > Celebrity

SLAVNI GLUMAC zbog ŽENE SRPKINJE slavi DVA BOŽIĆA: Zbog nje je ostavio porodicu

Slavni Oskarovac je zbog ljubavi postao pravoslavac

Izvor: K1info/kurir.rs

27/12/2023 > 08:57

podeli vest:

SLAVNI GLUMAC zbog  ŽENE SRPKINJE slavi DVA BOŽIĆA: Zbog nje je ostavio porodicu
Foto: Shutterstock


Kristijan Bejl je velški glumac koji je posebnu privrženost fanova stekao zbog neverovatno čistog akcenta, kao i očigledne želje i napora koji ulaže da se transformiše u svakog lika kog igra, kako psihički, tako i fizički.

Kristijan Bejl je nedavno u toku promotivne kampanje za film "The Killer" na pitanje o proslavi Božića rekao je da zbog svoje supruge, koja je Srpkinja i Amerikanka, slavi veliki hrišćanski praznik po julijanskogžm i gregorijanskom kalendaru.

"Proslavljamo dva Božića. U decembru i u januaru jer oni - pravoslavni hrišćani -  obeležavaju po drugom kalendaru", rekao je Bejl.

“U mojoj porodici svi su bili razvedeni, pa nisam imao baš zdrave ideje o braku. Onda sam upoznao Sibi i odjednom mi se to učinilo fantastičnom idejom", rekao je glumac.

U Srbiji je Bejl prihvaćen kao srpski zet, ali je njegova odluka da se oženi Srpkinjom izazvačla veliku pometnju u njegovoj porodici.

On je godinama živeo u uverenju da se nikada neće oženiti, mada sada ima veoma stabilan i lep brak koji traje od 2000 godine. Njegovu nameru da ostane neženja osujetila je Srboslava (Sandra) Sibi Blažić, dama koja vuče korene sa naših prostora, a ova ljubav bila je toliko jaka da se holivudski glumac zbog nje posvađao sa majkom i sestrom.

Sibi je rođena u Čikagu 1970. godine, ali su njeni roditelji Srbi koji su emigrirali u "obećanu zemlju" nekoliko godina pre toga. Ona je diplomirala menadžemnt, a bavila se i manekenstvom, pa je na kraju završila kao lična asistentkinja Vinone Rajder, preko koje je i upoznala čuvenog glumca.

- Sve u životu dugujem njoj. Ona je posebna i vrlo snažna žena - istakao je glumac svojevremeno i dodao da ima tešku narav, ali da Sibi ume da ga dovede u red.

Ova porodica se 2005. uvećala za još jednog člana - dobili su ćerkicu Emalin, a 2014. i sina Džozefa, i činilo se da ništa nikada neće pokvariti idilu. Ipak, zavrzlame sa majkom i sestrama su na kratko donele nevolje u Kristijanov i Sandrin život - 2008. godine imao je ogroman okršaj sa njima.

Govorkalo se da je razlog za svađu to što su "olajavale" Sibi, a potom mu tražile i ogromnu količinu novca. Svađa se završila nasilno - Kristijan je urlajući fizički izgurao majku i sestru iz hotelske sobe, a one su ga prijavile policiji zbog porodičnog nasilja.

Tada je Bejl proveo nekoliko sati u pritvoru, a nakon toga sa porodicom je prekinuo sve kontakte.

- Ne znam šta mu je bilo te večeri. Urlao je na nas bez razloga, a njegova supruga Sandra, koju sam srela nekoliko puta, to je sve u tišini posmatrala. On nam nedostaje, ali ne odgovara na naše pozive. Ako želim da znam šta se događa u njegovom životu moram da čitam novine - izjavila je njegova majka pre nekoliko godina.

Kristijan je utehu pronašao ne samo u Sandrinom zagrljaju, već i u okrilju njene porodice za koju je izuzetno vezan. U holivudskim krugovima šuška se da je upravo uz njene roditelje shvatio koliko je važna porodična bliskost. Danas insistira da njegova deca uče i srpski jezik, a svakog praznika zajedno odlaze u crkvu svetog Ilije u Los Anđelesu.

Moja supruga je neverovatno jaka žena kojoj dugujem sve što sam postigao i siguran sam da bez nje ne bih uspeo. Lako je pogrešiti u Holivudu, čim postignete neki uspeh ljudi vam govore da ste zvezda. Vodio sam buntovan život, snimao filmove, ali nisam imao dom. Onda sam upoznao Sibi i otpočeli smo razgovor kojim me je zadivila. Ima sjajan stav prema životu i razume moj pristup glumi i privatnosti. Ona je moje tajno oružje, za mene je učinila mnogo zbog čega sam se promenio. Veoma je snažna osoba i shvatio sam da najbolje radim kada je u mojoj blizini - rekao je svojevremeno glumac o Sibi sa kojom deli dvoje dece, ćerku Emelin i sina Džozefa.

Ostavite komentar