Showtime > Celebrity

Glumac OKUPIO PRIJATELJE na Kosovu, pevač nosio KOLAČ U CRKVU: Ovako POZNATI SLAVE Nikoljdan (FOTO)

Mnoge naše poznate ličnosti slave i potrudili su se da ispoštuju sve verske običaje na ovaj dan

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

19/12/2023 > 17:14

podeli vest:

Glumac OKUPIO PRIJATELJE na Kosovu, pevač nosio KOLAČ U CRKVU: Ovako POZNATI SLAVE Nikoljdan (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen


Pravoslavni vernici danas obeležavaju krsnu slavu Sv. Nikola. Mnoge naše poznate ličnosti danas takođe obeležavaju Nikoljdan, a potrudili su se da ispoštuju sve verske običaje na ovaj dan.

Slavni sportista Vlade Divac sa porodicom danas proslavlja Svetog Nikolu, a u njihovom domu je prava slavska atmosfrea. Kako se vidi na fotografiji koju je objavila njegova ćerka Petra, na stolu se našla sveća, žito, ikona i slavski kolač.

- Srećna slava svima koji slave Sveti Nikolu - piše u objavi.

Glumac Milan Vasić sa porodicom slavi Nikoljdan u svojoj kući na Kosovu i Metohiji. On je jutros rano otišao u crkvu kako bi osveštao kolač, a još sinoć je u društvu prijatelja i članova porodice dočekao krsnu slavu u ponoć.

- Dobri ljudi, dobra atmosfera. Srećna nam slava Sveti Nikola - napisao je on.

Podsećamo, glumac je doneo odluku pre nekoliko meseci da se vrati u svoj porodični dom na Kosovu i Metohiji. Glumac je odrastao u mestu Veliko Ropotovo sa ocem Ljubomirom, majkom Oliverom i sestrama Tamarom i Milenom.

Pevač Sloba Radanović sa porodicom takođe obeležava Nikoljdan. Njegova supruga Jelena potrudila se da ispoštuje sve običaje, te je umesila slavski kolač koji je pevač potom odneo u crkvu da se osvešta. Na slavskoj trpezi našli su se pored kolača, žito i sveća.

Ostavite komentar