Showtime > Celebrity

Ovo je JEDINA FOTOGRAFIJA Bokija 13 iz ZATVORA: Nakon 3 godine pušten na slobodu zbog ZDRAVSTVENOG STANJA

Trenutno nije poznatno ni u kakvom je stanju, a ni kako izgleda

Izvor: K1info/telegraf.rs

29/11/2023 > 13:35

podeli vest:

Ovo je JEDINA FOTOGRAFIJA Bokija 13 iz ZATVORA: Nakon 3 godine pušten na slobodu zbog ZDRAVSTVENOG STANJA
Foto: ATA Images


Makedonski šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13 pušten je iz zatvora "Idrizovo" gde je služio devetogodišnju kaznu na koju je osuđen u slučaju "Reket".

Kako se navodi, razlog je njegovo loše zdravstveno stanje. Naime, Krivični sud je pregledao njegove lekarske izveštaje, zbog čega je odlučio da ga pusti iz zatvora.

Trenutno nije poznatno ni u kakvom je stanju, a ni kako izgleda, a od kako je uhapšen u junu 2020. godine samo jedna njegova slika pojavila se u javnosti - i to iz zatvora.

Naime, početkom ove godine na mrežama se pojavila jedna Bokijeva fotografija iz ćelije, na kojoj pozira sa sedmoricom zatvorenika.

On je, kako se može videti na istoj, drastično promenio izgled i kilažu, što je bilo veoma komentarisano. Inače, fotografija se pojavila nekoliko meseci nakon što su ga navodno pretukla trojica zatvorenika.

Foto: printscreen Facebook

 

Podsetimo, Bojan Jovanovski je pušten na slobodu zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Povodom njegovog puštanja iz zatvora, oglasio se i Bokijev advokat koji je objasnio zbog čega je osuđeni šoumen pušten.

- Povodom pitanja za koje pokazujete interesovanje, kao branilac, potvrđujem informaciju da je Osnovni krivični sud Skoplje doneo odluku o obustavljanju izdržavanja kazne zatvora osuđenom Bojanu Jovanovskom. Iako je ova odluka zakasnela, treba je pozdraviti kao zakonitu, pravičnu i pre svega humanu, donetu na osnovu dva uzastopna pozitivna mišljenja nadležnog javnog tužioca u istom postupku i na osnovu kompletne medicinske dokumentacije o zdravstvenom stanju osuđenog - ističe Tufegdžić, prenosi Skoplje 1.

Inače, Bojan je imao veoma ozbiljnu operaciju, gde mu je odstranjeno 90 odsto želuca. Jovanovski je imao samo 15 odsto mogućnosti da preživi.

Tada se oglasio jedan od hirurga koji je izvodio operaciju i istakao da pacijenti sa ovakvim operacijama moraju da imaju strogu dijetu, da jedu 10 puta dnevno sa vrlo malim količinama mešane hrane i da budu na stalnoj terapiji, prenosio je "Sloboden pećat".

Ostavite komentar