Showtime > Celebrity

PEVAČ krio da je SENIDIN BRAT! Nisam hteo da GRADIM KARIJERU preko NJENOG IMENA

Evo šta kaže o mogućnosti da sa sestrom, u nekom momentu, snimi duet

Izvor: K1info/telegraf.rs

18/11/2023 > 14:09 >> 14:10

podeli vest:

PEVAČ krio da je SENIDIN BRAT! Nisam hteo da GRADIM KARIJERU preko NJENOG IMENA
Foto: ATA Images

Nekadašnjem učesniku muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Edisu Agiću pošlo je za rukom da od svih, pa čak i od bivšeg direktora Granda, Saše Popovića, sakrije informaciju da mu je slovenačka pevačica Senidah sestra od tetke.

- Ja to nisam krio, samo nisam mahao informacijom da mi je Senida sestra. Jednostavno nisam želeo da gradim svoj put preko tuđeg imena, iako mi je Senida sestra od tetke, moj i njen deda su rođena braća - rekao je Edis i otkrio u kakvom je odnosu sa sestrom.

- Ranije je bilo više prilika da se viđamo i bili smo bliži. Ona sada živi preko, na turneji je stalno, pa se slabije i viđamo. Ranije, kad god se okupimo, bilo je i prilike da pričamo o muzici. Iskreno, sad dugo nismo stupili u kontakt - rekao je Edis i dodao da mu se jako dopada način na koji njegova sestra gradi put.

- Ona je jako inovativna i originalna i dopada mi se to što radi, jer je u današnje vreme jako teško biti autentičan. Njoj to polazi za rukom, gradi svoj stil, ne beži od toga i ni u jednom trenutku nije podlegla muzičkim trendovima - rekao je Edis.

Iako je rodbisnku vezu sa Senidom mogao da iskoristi u takmičenju, pevač nije želeo da svoju karijeru gradi zahvaljujući njoj. Kako kaže, ne bi bilo fer prema njoj i njenoj blistavoj karijeri, a ni on nije želeo da ga pamte kao Senidinog brata.

Pevač je otkrio i kako je Senida reagovala kada je čula da se takmiči u "Zvezdama Granda".

- U prvom trenutku nije ni znala da sam se prijavio za takmičenje, tačnije niko iz moje porodice nije znao. Kasnije me je podržala u celoj priči što se tiče Granda - rekao je Agić i priznao da li mu je dala neki savet, budući da je tek na početku karijere.

- Podržala je to što radim, nije se mnogo mešala i nije mi uputila ni kritiku, ni sugestiju, ali je podrška bila velika - rekao je Edis, a na pitanje da li postoji mogućnost da jednog dana snimi duet sa sestrom, odgovorio je:

- Zašto da ne, ja bih to jako voleo.

Ostavite komentar