Showtime > Celebrity

Glumac iz "Prijatelja" otkrio DETALJE SA SAHRANE Metjua Perija: Smejali smo se i plakali

Peri je najpoznatiji po ulozi Čendlera Binga u kultnoj seriji "Prijatelji", a čuvena petorka koja je glumila sa njim veoma je potrešena

Izvor: K1info/telegraf.rs

14/11/2023 > 17:45

podeli vest:

Glumac iz "Prijatelja" otkrio DETALJE SA SAHRANE Metjua Perija: Smejali smo se i plakali
Foto: Tanjug/AP

Glumac Metju Peri preminuo je 28. oktobra u 55. godini života, a sahranjen je nekoliko dana kasnije na intimnoj ceremoniji kojoj su prisustvovali samo najbliži članovi porodice i prijatelji.

Peri je najpoznatiji po ulozi Čendlera Binga u kultnoj seriji "Prijatelji", a čuvena petorka koja je glumila sa njim - Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Dejvid Švimer i Met Leblank, takođe je došla da se poslednji put oprosti od svog prijatelja.

Oni su u saopštenju naveli da su "potpuno slomljeni", te da im je Mtju "bio kao brat". Osim njih, još jedan glumac iz popularne serije prisustvovao je sahrani, a u pitanju je Henk Azarija koji se pojavio u nekoliko epizoda, tumačeći dečka Fibi Bufe - Dejvida.

Azarija se prilično zbližio sa Perijem tokom snimanja, a sada je otkrio detalje sa njegove sahrane.

- Bio sam na sahrani. Kako i pogađate, bilo je tužno. On je bio urnebesan čovek, pa smo se i smejali i plakali prisećajući ga se. Svako od nas izgubio je nekoga. Njega je izgubio ceo svet. Na neki način je čak lepo što ceo svet deli taj osećaj - rekao je Azarija za "The Messenger".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hank Azaria (@hankazaria)

On je priznao i da je Peri, koji se lečio od zavisnosti od alkohola i lekova, i njemu pomogao da se izbori sa svojim zavisnostima.

- Stvarno sam ga voleo. Ja sam trezan čovek već 17 godina. Želim da kažem da, te noći kada sam otišao u Anonimne alkoholičare - Metju me doveo tamo. Cele prve godine sam bio trezan, zajedno smo išli na sastanke… Kao trezna osoba, bio je veoma brižan i mudar i pomogao mi je da se potpuno otreznim. Zaista bih voleo da je mogao da nađe u sebi to nešto i da nastavi da živi trezvenim životom - istakao je glumac, između ostalog.

Ostavite komentar