Showtime > Celebrity

Tejlor Svift PROMENILA TEKST pesme zbog OVOG MOMKA! Njegova REAKCIJA je oduševila fanove

Ova ljubavna priča postaje sve zanimljivija, a gestovi poput ovog samo dodatno pojačavaju simpatije prema slavnom paru

Izvor: K1info

12/11/2023 > 17:17

podeli vest:

Tejlor Svift PROMENILA TEKST pesme zbog OVOG MOMKA! Njegova REAKCIJA je oduševila fanove
Foto: Tanjug/AP


Trenutno jedan od najpoznatijih slavnih parova, Tejlor Svift i Trevis Kels, ponovno su oduševili svoje fanove. Kako je popularna pevačica bila uz Kelsa na utakmicama NFL-a, sada je došao red da Kels prisustvuje njenom koncertu u Argentini. Jedan trenutak tokom koncerta posebno je oduševio fanove.

Tejlor je priredila iznenađenje za svog dečka tokom poslednjeg nastupa na turneji "Eras", koja joj je donela status milijarderke. Ona je tokom izvedbe pesme "Karma", promenila tekst.

Originalni stihovi su bili: "Jer karma je moj dečko, karma je bog. Karma je povetarac u mojoj kosi vikendom, karma je opuštajuća misao". Međutim, umesto toga, pevačica je otpevala: "Karma je tip iz Chiefs-a koji mi dolazi pravo kući". S obzirom na to da su The Chiefs Kelsov tim, fanovi su vrlo brzo shvatili na šta cilja.

Kels, koji je bio u publici tokom nastupa, izgledao je vidno dirnut kad je shvatio šta mu je Tejlor otpevala. NFL zvezda se držala za glavu dok su obožavaoci oko nje uzbuđeno vrištali.

Fanovi su brzo reagovali na ovaj emotivni trenutak. "Nije uzeo mobilni telefon sve vreme, ne skida pogled s nje", "Njihova veza je tako slatka, nikad nisam videla Tejlor ovako zaljubljenu", "Materijal za muža", samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

Ovaj nežan trenutak na koncertu dodatno je podgrejao priče o srećnoj vezi između Tejlor Svift i Trevisa Kelsa. Njihova ljubavna priča postaje sve zanimljivija fanovima, a gestovi poput ovog samo dodatno pojačavaju simpatije prema ovom slavnom paru.

Ostavite komentar