Showtime > Celebrity

NE MORATE da potrošite celo BOGATSTVO da biste ISKOPIRALI ovaj savršen jesenji STIL Tejlor Svift

Pevačica je još jednom pokazala da jednostavan odabir odeće može da izgleda tako glamurozno

Izvor: K1info

29/10/2023 > 19:34

podeli vest:

NE MORATE da potrošite celo BOGATSTVO da biste ISKOPIRALI ovaj savršen jesenji STIL Tejlor Svift
Foto: Tanjug/AP Photo/Chris Pizzello


Kada govorimo o nepogrešivim modnim kombinacijama, jedno ime se izdvaja, a to je Tejlor Svift. Ova svetski poznata pevačica ne prestaje da nas inspiriše svojim besprekornim izborom odeće, koji se čini tako jednostavnim, a istovremeno je savršeno osmišljen i prilagođen širokom spektru prilika.

Tejlor je, uz svoju muzičku karijeru, postala i modna ikona. Nedavno je objavila svoj album "1989 (Taylor's Version)," a prateći tu priliku, još jednom nas je očarala fenomenalnom kombinacijom idealnom za jesen. 

Njena modna elegancija često se upotpunjuje pažljivo osmišljenim detaljima, kao što je njen prepoznatljiv karmin, koji je postao njen lični pečat. Osim šminke, njena sjajna i lepršava kosa čini izgled potpuno blistavim.

Nedavno je Tejlor Svift uslikana kako šeta njujorškim ulicama, i možemo reći da je izgledala apsolutno božanstveno. U svojim svakodnevnim izlascima, Tejlor uspeva da inspiriše odevnim kombinacijama, a ovu lako možete i da iskopirate. 

Nosila je dugu crnu džemper-haljinu, koja kod dekoltea izgleda kao da je ispod nje obukla košulju. 

Uz haljinu je uparila kačket, malu braon torbu, duboke braon čizme i jednostavnu zlatnu ogrlicu. Sve zajedno je stvorilo izvanredan izgled, savršen za sve one koji traže inspiraciju za jesenje modne kombinacije.

Pronađite u ormanu belu košulju, oversajzd džemper i duboke čizme - i iskopirale ste izgled jedne od najvećih modnih ikona današnjice.

Ostavite komentar