Showtime > Celebrity

Ilon Mask objavio PRIVATNU sliku Amber Herd u seksi KOSTIMU, pa dobio "šamar": Novac NE KUPUJE sreću

Plakao je za njom kada su raskinuli, a sada poput nesrećnog bivšeg pokazuje privatne slike glumice

Izvor: K1info

15/09/2023 > 21:02

podeli vest:

Ilon Mask objavio PRIVATNU sliku Amber Herd u seksi KOSTIMU, pa dobio "šamar": Novac NE KUPUJE sreću
Foto: Tanjug/AP


Ilon Mask zamolio je bivšu devojku Amber Herd da se oblači kao jedan od njegovih omiljenih likova iz videoigara dok su bili zajedno, a to je sada objavio u svojoj novoj knjizi. Izvršni direktor Tesle to je i potvrdio - podelivši njenu fotografiju u kostimu na X-u.

Biografija Ilona Maska otkrila je da je Herd naručila kostim "Mercy" iz igrice "Overwatch" nakon što joj je Mask rekao da ga podseća na nju.

- Provela je dva meseca dizajnirajući kostim od glave do pete - napisao je Mask, prenosi Daily Mail.

Mask je to potvrdio objavom na društvenoj mreži.

- Obukla se kao "Mercy". Bilo je sjajno - objavio je na X-u. 

Dok su ga mnogi fanovi na njegovoj platformi pohvalili, bilo je nekoliko ljudi koji su napali milijardera zbog odluke da javno podeli privatnu sliku.

- Podelio je fotografiju Amber Herd za svoje čudne fanove da sline po njoj. Odvratno - besno je napisao novinar Merlou Stern.

"Jezivo", "On je jako tužan čovek", "Muškarci, nemojte biti ovakvi", "Novac ne kupuje sreću", samo su neki od ostalih komentara.

Ilon plakao nad bivšom

Herd i Mask upoznali su se na snimanju filma Roberta Rodrigeza 2013. godine "Machete Kills", ali par je tvrdio da su samo prijatelji sve dok se oboje nisu razveli 2016. i 2017. godine. Godine 2017. ponovo su se pojavile glasine da se navodna jednogodišnja romansa para završila.

Mask je ubrzo nakon toga potvrdio nagađanja rekavši obožavaocima da je prekid bio prijateljski. Iduće godine su se pomirili, ali ni tada nisu uspeli. Ilon je tada zaplakao za glumicom u intervjuu za časopis "Rolling Stone".

- Upravo sam raskinuo sa devojkom. Bio sam jako zaljubljen i sada sam jako povređen. Ona je raskinula sa mnom više nego ja sa njom, mislim. Bio sam jako depresivan i morao sam da se trudim da ne izgledam tako - otkrio je u intervjuu tada najbogatiji čovek na svetu.

Ubrzo su procurile tvrdnje da je Amber živela na njegov račun i bila je vrlo manipulativna i nasilna, kao i njene poruke u kojima je priznala kako zapravo nikada nije volela Maska, već je njime "popunjavala prazninu" i "ublažavala tugu". 

Ostavite komentar