Showbizz > Celebrity

Pevačica Vanna je postala BAKA, a izgleda kao devojčica: Kako da bude STROGA?

Popularna pevačica održala je juče u Beogradu koncert za medije kao uvod u dva nastupa 5. i 6. oktobra

Izvor: K1info/novosti.rs

14/09/2023 > 15:49

podeli vest:

Pevačica Vanna je postala BAKA, a izgleda kao devojčica: Kako da bude STROGA?
Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bg


Hrvatska pop muzičarka Vanna, iz bivše pop dens grupe "Electro Team" (E.T.) u julu je postala baka, kada je njen sin Luka dobio ćerku.

Ona je juče održala intiman koncert specijalno za medije u beogradskom klubu BitefArtCafe, kao uvod u dva nastupa 5. i 6. oktobra na ovom mestu. Tada je pop zvezda otkrila kako se snalazi u novoj životnoj ulozi.

Nisam stroga baka. Svi smo srećni, kao i ja. Imamo neki svoj način komunikacije i lepo nam je - izjavila je Vanna.

Podsetimo, Vanna je posle tri decenije karijere prvi put gostovala u Beogradu prošle godine kada je imala rasprodat koncert takodje u ovom popularnom klubu.

- Toliko nam se svidelo na tom koncertu da smo rešili da vam ponovo dođemo. Naravno, svesna sam da pomalo kasnim, i žao mi je što vam nisam dolazila svih ovih godina, pa i decenija. Nadam se da ćemo se sada češće vidjati. Osim Beograda, gostovaću sa bendom i u Novom Sadu - otkrila je za Tanjug Ivana Ranilović Vrdoljak, poznata pod umetničkim imenom Vanna.

Ona je istakla da joj je drago što se ponovo druži sa beogradskom publikom, kao i da voli i klubove i velike dvorane za koncerte.

Volim i klubove, ali i velike dvorane za koncerte, ali je najvažnije da je svuda dobra svirka - rekla je Vanna.

Pop zvezda ističe šta je to potrebno da mladi pevači poseduju, da bi postali zvezde.

- Iz mog dugogodišnjeg iskustva mogu da kažem da mora pevač da ima tu posebnu magiju. Ako je nema, mora da je stekne odmah. Kada se popneš na pozornicu i budeš iznad svih, zasluži to, da bi publika osetila i tu energiju prenesi na nju. Pokaži nešto da narod ne skida pogled sa tebe - rekla je Vanna, pišu Novosti.

Ostavite komentar