Showtime > Celebrity

Za Pirsa Brosnana kažu da je SAVRŠEN SUPRUG, a on tvrdi samo JEDNO: Ne želim MODELA, hoću PRAVU ženu

Pirs Brosnan na sva vrata pokazuje koliko voli svoju ženu, zbog njega joj mnogi zavide, a on je tu da je podrži i u teškim situacijama

Izvor: K1info/b92.net

11/09/2023 > 12:07

podeli vest:

Za Pirsa Brosnana kažu da je SAVRŠEN SUPRUG, a on tvrdi samo JEDNO: Ne želim MODELA, hoću PRAVU ženu
Foto: Youtube/Printscreen


Slavni glumac Pirs Brosnan i bivši model Kili Smit jedan su od najskladnijih parova iz sveta poznatih ličnosti. 

U braku su već 22 godine, a Pirs ne propušta priliku da s vremena na vreme objavi na Instagramu zajedničku fotografiju sa svojom voljenom suprugom. 

- Šaljemo ljubav svima - napisao je glumac u opisu fotografije i još jednom, po ko zna koji put, pokazao svoju veliku ljubav prema lepšoj polovini. 

Inače, Pirs je mnogima prva asocijacija kada se spomene "savršen suprug", jer, bez obzira na sve, uvek podržava Kili u teškim situacijama. Kili je bivši model i bila je mršava i zgodna, međutim, tokom godina žena je "nabacila" koji kilogram zbog čega je često u javnosti bila napadana. Jedno je sigurno - Brosnanu to ni najmanje ne smeta.

Ona je često meta kritika javnosti zbog fizičkog izgleda, preciznije, viška kilograma koje je dobila u braku. Jednom prilikom Pirsu je "prekipelo", te je oštrim rečima sasekao svaki komentar na račun izgleda njegove supruge. 

- Mislim da su zlobni napadi na Kili zbog težine. Ne želim kraj sebe modela nego pravu ženu - rekao je glumac jednom prilikom.

Ostavite komentar