Showtime > Celebrity

Tračevi bačeni u vodu - VEZA je POTVRĐENA: Kajli Džener uhvaćena u LJUBAVNOM ZANOSU sa poznatim glumcem

Pucali su poljupci u VIP delu između rijaliti zvezde i Timotija Šalamea

Izvor: K1info

08/09/2023 > 20:03

podeli vest:

Tračevi bačeni u vodu - VEZA je POTVRĐENA: Kajli Džener uhvaćena u LJUBAVNOM ZANOSU sa poznatim glumcem
Foto: Youtube/Printscreen/Splash News


Internet je poslednjih dana brujao o temi ljubavi kod Kajli Džener. Tračevi su bili razni, rijaliti zvezda povezivana je sa mnogim reperima, sportistima i glumcima, i poslednjih meseci fanovi su brujali o njenim ljubavnim izborima.

Međutim, ponekad se spekulisalo i o mogućoj vezi sa glumcem Timotijem Šalameom - što se od svega jedino ispostavilo kao istina.

Naime, TMZ je ekskluzivno objavio video na kojem se rijaliti zvezda i glumac ljube na koncertu Bijonse i time su stali na kraj tračevima. Veza je zvanično potvrđena.

Na stadionu SoFi u Los Anđelesu Bijonse je održala koncert u sklopu svoje svetske turneje. Uz Kajli i Timotija, u VIP delu su bili i Kendal Džener, Lori Harvi, Džastin Skaj i Džastin i Hajli Biber. 

Na snimcima koje je snimio neko iz publike i poslao medijima, vidi se kako se Kajli grli sa glumcem, pa se u jednom trenutku i ljube. To je potvrda svih nagađanja o njihovoj vezi, koja traju od početka godine. 

Timoti Šalame rođen je 27. decembra 1995. u Njujorku i američki je glumac. Najpoznatiji je po ulozi u filmu Skrivena ljubav, koji mu je doneo nominacije za brojne nagrade, uključujući Oskar, Zlatni globus, Nagradu Udruženja filmskih glumaca i nagradu BAFTA za najboljeg glumca u glavnoj ulozi.

Ostavite komentar