Showtime > Celebrity

Posle najveće sreće USLEDILA TUGA: RIJANA doživela porodičnu TRAGEDIJU

Ona je izgubila voljenu sestričinu, a nije poznato da li je prisustvovala sahrani

Izvor: K1info/b92.net

02/09/2023 > 22:01

podeli vest:

Posle najveće sreće USLEDILA TUGA: RIJANA doživela porodičnu TRAGEDIJU
Foto: Youtube PrintScreen/Rihanna


Iako od rođenja deteta nema veće sreće, čuvenu pevačicu Rijanu pogodila je porodična tragedija. Naime, posle rođenja drugog deteta, ona se suočila sa velikom tugom. Njena voljena sestrična Tanela Alejn iznenada je umrla u 28. godini na Barbadosu.

Ova tragična vest usledila je samo šest godina pošto je Tanelin brat Tejvon upucan, a sahranjena je u krugu porodice u crkvi St. George Parish na Rijaninom rodnom Barbadosu. Na sahrani je svirala Rijanina balada "Lift Me Up", ali nepoznato je da li je i sama pevačica bila na ceremoniji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanella (@tanella_)

Tokom svog govora na sahrani, Alejneina usvojiteljka, Džuli En Brajan, prisetila je se kao žene koja je "živela život pun zahvalnosti s nečuvenom količinom stava, poprilično posutim samopouzdanjem".

- Bilo je nešto posebno u vezi s Nelom. Bila je odvažna i hrabra. Naša ljubav jedne prema drugoj bila je stalno upaljena - rekla je na kraju.

Uzrok smrti nije otkriven, ali biće upamćena kao "odvažna i snažna". Alejn, koja je do trenutka smrti imala 55 hiljada pratilaca na Instagramu, takođe je tragično izgubila i sestru bliznakinju Tanejšu, kad je imala samo 14 godina.

Na sahrani je njihova usvojiteljka izrazila i zahvalnost što je imala vremena da voli "Tanejšu 14 godina i Tanelu 28 godina, dok ih On nije pozvao kući".

Tanelin brat Tejvon ubijen je na Štefanje 2017. godine, kad je imao tek 21 godinu. Ubijen je dan pošto je s Rijanom proveo Božić. Pevačica je bila na sahrani skrhana emocijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Kasnije se s njim pozdravila i na društvenim mrežama uz reči: "Spavaj mirno, druže... mi smo u miru, jer znamo da si na boljem mestu od nas".

Pevačica je 2021. godine obeležila i Tejvonovu četvrtu godišnjicu smrti nizom zajedničkih fotografija. "Nedostaješ mi ti i tvoj osmeh", napisala je pored slika.

Ostavite komentar