Showtime > Celebrity

Molim vas, OBUCITE se u CRVENO: Nikol Šerzinger se javila sa HUMANITARNOM molbom, a fanovi OSULI PALJBU po njoj

Pevačicu su već ranije napadali zbog neosetljivosti, jer se javila sa odmora, dok je na Havajima besneo požar

Izvor: K1info

27/08/2023 > 13:09

podeli vest:

Molim vas, OBUCITE se u CRVENO: Nikol Šerzinger se javila sa HUMANITARNOM molbom, a fanovi OSULI PALJBU po njoj
Foto: Instagram/nicolescherzinger


Po mnogima jedna od najlepših žena sveta obratila se pratiteljima na Instagramu kako bi ih zamolila da pomognu požarom pogođenom ostrvu Maui na Havajima, ali Nikol Šerzinger nije dobila reakcije kakvim se nadala.

- Molim vas da mi se pridružite u nošenju crvenog ove nedelje u znak solidarnosti, nade, snage za porodica grada Lahaine. Molim vas da nastavite da činite sve što možete kako biste pomogli Mauiju tokom ovog razaranja. Svaki dan se pronalazi sve više i više posmrtnih ostataka - napisala je Nikol ispod fotografije na kojoj pozira u crvenoj dukserici.

Međutim, njena objava naišla je na niz kritika.

"A koliko si ti miliona do sada donirala?", "Da, nošenje crvenog će sve popraviti", "Nažalost, ti si plaćena i da ovo objaviš. Nosiću crveno kada ti doniraš pola svoje neto vrednosti. Naravno da nećeš, ali zato tražiš od običnih ljudi da daju ono što mogu", pisali su jedni, dok drugi tvrde da je nisu ni prepoznali.

"Uradila je toliko toga... Više i ne liči na sebe", "Botoks joj je u potpunosti izmenio lice", "Neprepoznatljiva je", smatraju neki od njenih pratilaca.

Podsećamo, ovu pevačicu su već ranije napadali zbog neosetljivosti, jer se javila sa odmora, dok je na Havajima besneo požar.

Ostavite komentar