Showtime > Celebrity

Italijani prijavili POLICIJI devojku KANJEA VESTA zbog - KATASTROFALNOG odabira GARDEROBE

Narod je razljutilo njeno krajnje oskudno oblačenje

Izvor: K1info

24/08/2023 > 07:31

podeli vest:

Italijani prijavili POLICIJI devojku KANJEA VESTA zbog - KATASTROFALNOG odabira GARDEROBE
Foto: Printscreen/youtube/instagram


Nova devojka Kanjea Vesta prijavljena je policiji zbog modnog stila koji pokazuje na ulicama Italije, piše Dejli mejl. Ovog meseca australijska arhitekta Bjanka Censori (28) privukla je pažnju i negativne komentare, jer je prošetala Italijom u oskudnoj odeći. 

Bjanka je bila bez grudnjaka u uskom providnom kostimu, a gole bradavice je u nekim trenucima pokrivala crnom torbom koju je nosila preko tela. Brojni komentari na internetu govore da bi lokalne vlasti trebalo da je kazne zbog autfita u kojima je prošetala Italijom.

"Iznenađujuće je što nije uhapšena. Italija je mnogo konzervativnija, i u ovom slučaju s pravom", "Nadam se da će ih Italija izbaciti iz zemlje", "Mi smo katolička zemlja, ovo je nepoštovanje", "Šteta što sam ne mogu da je uhapse zbog javnog bezobrazluka“,"Prijavljena je policiji, nadamo se da ćete reagovati", samo su neki od komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Prema zvaničnom italijanskom turističkom sajtu CIU Travel, lokalno stanovništvo smatra da je uvredljivo videti posetioce kako šetaju ulicama u raznim državama oskudno odevene. Bjanka je više puta prošetala ulicama Italije golih grudi koje su se jasno videle ispod providne mrežaste odeće. 

Podsetimo se da su se početkom godine pojavile glasine da se Kanje oženio Bjankom Censori, dva meseca nakon što je okončan njegov razvod od Kim Kardašijan. U javnosti su viđeni zajedno sa burmama na rukama, a kako tvrde izvori, venčanje je obavljeno u tajnosti. 

Međutim, strani mediji prenose da mladenci nikada nisu podneli zahtev za dozvolu za brak, iako je Bjanka svojevremeno rekla da je udata. Inače, par živi zajedno u dvosobnom penthausu u Zapadnom Holivudu.

Ostavite komentar