Showtime > Celebrity

Kao iz Holivuda: Modna DOMINACIJA Dragane Mićalović na festivalu u Vrnjačkoj Banji

Na Letnjoj pozornici premijerno prikazan film „Ko živ ko mrtav“ reditelja Radeta Ćosića

Izvor: K1info

16/08/2023 > 21:03

podeli vest:

Kao iz Holivuda: Modna DOMINACIJA Dragane Mićalović na festivalu u Vrnjačkoj Banji
Foto: ATA Images


Holivudske zvezde dominiraju portalima, kako stranim - tako i domaćim, te je pravo osveženje kad i mi možemo da se pohvalimo talentovanom damom koja je školski primer fraze "svetsko, a naše".

Glumica Dragana Mićalović izdominirala je crvenim tepom u Vrnjačkoj Banji na filmskom festivalu.

Naime, na Letnjoj pozornici premijerno prikazan film „Ko živ ko mrtav“ reditelja Radeta Ćosića, a na crvenom tepihu se pojavila i publici poklonila ekipa ove akcione komedije, u kojoj uz Ljubomira Bandovića, Stefana Jevtovića, Milana Vasića, Branislava Zeremskog… igra i Dragana Mićalović.

Dragana je za ovu priliku odabrala pistaći-zelenu haljinu sa šlicem do kuka i veoma dubokim dekolteom, a boja je baš istakla njen intenzivno preplanuli ten i vitku liniju.

U Vrnjačkoj Banji se održava 47. Festival filmskog scenarija pod nazivom “Nema odustanja”, pa su se u ovom srpskom turističkom centru okupile mnoge naše slavne ličnosti i filmski radnici koji vole ovu manifestaciju, a među njima je jedna od lepih sestara Mićalović.

Tokom Festivala biće prikazani hit filmovi „Vera“, „Munje Opet“, „Indigo kristal“, „Vučje bobice“, „Trag divljači“, a biće upriličene i svečane premijere filmova „Ko živ ko mrtav“, „Kristina“, „Usta puna zemlje“, „Da li ste videli ovu ženu?“, „Ovuda će proći put“, „Momak i devojke“, „Troje“, „Zima jednog proleća”…

Ostavite komentar