Showtime > Celebrity

Da li ste videli BRATANCA princeze DAJANE? NAJPOŽELJNIJEG NEŽENJU u Engleskoj čeka ogromno NASLEDSTVO

Luis Spenser (29) pokušava da se ne izlaže javnosti, ali žene širom sveta su odlepile za njim

Izvor: K1info

12/08/2023 > 11:43

podeli vest:

Da li ste videli BRATANCA princeze DAJANE? NAJPOŽELJNIJEG NEŽENJU u Engleskoj čeka ogromno NASLEDSTVO
Foto: Unsplash.com


Proglašen je za jednog od najprikladnijih neženja u Britaniji, i bratanac je jedne od najpoznatijih žena u istoriji, ali Luis Spenser, vikont Altorp, trudi se da beži od javnog života.

Ovaj 29-godišnji aristokrata je najmlađe dete i jedini sin brata princeze Dajane, Čarlsa Spensera i njegove prve supruge Viktorije Ejtken (rođena Lokvud).

Luisa je odgajala majka u Južnoj Africi nakon razvoda. Dok je živeo u Kejptaunu, studirao je na najskupljoj privatnoj školi u prestonici, Diocezanskom koledžu, gde je školarina koštala do 13.955 funti godišnje. Kasnije se vratio u Veliku Britaniju da studira na Univerzitetu u Edinburgu.

Visok je i zgodan kao njegovi rođaci, prinčevi Vilijam i Hari, a neki kažu da izgleda još bolje.

Luis je studirao glumu u dramskoj školi ArtsEd u Londonu. Diplomirao sa počastima prve klase i potpisao ugovor sa agencijom za talente "Tavistock Vood", čije su zvezde Dominik Vest i Lili Džejms. Nastupa pod umetničkim imenom Louis John Lions.

Za razliku od svojih starijih sestara, D&G manekenke Lejdi Kiti (32) i blizankinja Lejdi Amelije i Lejdi Elize (30), Luis izbegava društvene mreže i događaje visokog profila.

Neobičan stav za nekoga ko ima ambicije da postane profesionalni glumac. Izbrisao je sve društvene mreže, a na celom internetu o njemu se može pronaći baš malo.

Zahvaljujući vekovnoj tradiciji, imanje uvek prelazi na najstarijeg sina, a ne na najstarije dete. Zbog toga će Luis jednog dana da nasledi Altorp Haus i pripadajući posed od 13.500 jutara u Nortemptonširu.

Njegovo prvo javno pojavljivanje sa kraljevskom porodicom bilo je na venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton u aprilu 2011. godine, iako su tada 17-godišnjaka nadmašile njegove glamurozne plavokose starije sestre.

Četiri godine kasnije, Louis se neočekivano pojavio na Instagram profilu reperke Niki Minaž. Uhvaćen je sa rukom oko struka američke zvezde, a pevačica je provokativno napisala "pogledajte našu fotografiju sa venčanja". Bilo je to na venčanju princa Harija i Megan Markl 2018. godine, kada je Luis zaista bio stavljen u centar pažnje.

Sjajan u jutarnjem odelu, Luis je postao jedna od zvezda dana i dobio je desetine razigranih predloga za brak od opčinjenih korisnika društvenih mreža. Trenutno je jedan od najpoželjnijih muškaraca u Velikoj Britaniji.

Ostavite komentar