Showtime > Celebrity

Kraljica KAMILA dobila nadimak po pop PEVAČICI: Nikome nije jasno zašto je unuci OVAKO zovu

Potomci princa Vilijama zovu Kamilu po čuvenoj pop pevačici Lejdi Gagi

Izvor: K1info

11/08/2023 > 10:45

podeli vest:

Kraljica KAMILA dobila nadimak po pop PEVAČICI: Nikome nije jasno zašto je unuci OVAKO zovu
Foto: Tanjug/AP/ Joe Giddens


Da li ste znali da kraljevska porodica odavno neguje tradiciju da jedni drugima daju nadimke? Megan Markl Harija zove Haz, a kraljicu Elizabetu su bliski zvali Lilibet, ali Kamila je otkrila da deca i unuci imaju poseban nadimak za nju. 

Najmlađa generacija kraljevske porodice, takođe, koristi slatka imena za svoje starije. Princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis kažu da znaju sve o "baki Dajani" i da kralja Čarlsa nazivaju "deka Vels". Nadimak "deka Vels" dobio je po istom principu kao što je bivša kraljica zvala svog dedu Džordža V, "deka Engleske".

Kada je u pitanju kraljica Kamila, reč "baka" se ipak ne koristi. Kamila ima petoro svojih unučadi, i decu sa Kembridža, i Arčija i Lili, princa Harija i Megan Markl.

Oni najmlađi pronašli su nadimak i za Kamilu, a to je "Gaga". Ovaj nadimak zbunio je mnoge, jer su ga povezivali sa čuvenom pop zvezdom Lejdi Gagom. Naravno, sličnosti i dalje ne možemo da pronađemo, pa još uvek nikome nije jasno zbog čega je Kamila dobila baš ovaj nadimak.

Kamila je rekla Lejdi Gagi za svoj nadimak kada su se upoznale tokom Kraljevskog varijeteta 2016. godine. 

- Moji unuci me zovu Gaga. Ne znam da li je to zato što misle da ličimo! Smešno je, ali je i dalje veoma slatko, izjavila je Kamila u jednom itervjuu.

U međuvremenu, princ Džordž je imao divan nadimak za svoju prabaku, pokojnu kraljicu, i zvao ju je "Gan-Gan". 

- Džordž svoju prabaku zove 'Gan-Gan. Često je ostavljala poklone, ili nešto slično, u dečijoj sobi kada dođemo i to je pokazivalo njenu ljubav prema porodici, objasnila je Kejt Midlton.

 

Ostavite komentar