Showtime > Celebrity

Džej Lo i Ben Aflek proslavili GODIŠNJICU BRAKA: O glumčevoj "KISELOJ FACI" svi pričaju

Glumački par je sudbonosno "da" izgovorio u Las Vegasu u julu 2022.

Izvor: K1info

18/07/2023 > 18:30

podeli vest:

Džej Lo i Ben Aflek proslavili GODIŠNJICU BRAKA: O glumčevoj "KISELOJ FACI" svi pričaju
Foto: Tanjug/AP Photo/Ashley Landis


Latino diva Dženifer Lopez (53) i holivudski glumac Ben Aflek (50) proslavili su prvu godišnjicu braka porodičnim ručkom na Beverli hilsu, a sa njima su bili i Benov 11-godišnji sin Semjuel, kao i 15-godišnji blizanci koje je Džej Lo dobila sa bivšim suprugom Markom Entonijem, Ema i Maksimilijan.

Dženifer je za ovu specijalnu priliku obukla maksi-haljinu u nijansama crvene i bele boje, a ukombinovala ju je s cipelama na visoku potpeticu i tašnicom sa potpisom luksuznog francuskog brenda Chanel, dok je za frizuru odabrala punđu.

Gllumac se odlučio za ležernu eleganciju, a Ema, koja je pre nekoliko dana uslikana s mamom sama na ručku, kao i uvek birala je sportsku varijantu: crni duks i teksas šorts.

Oni su godišnjicu braka proslavili i sami romantičnom večerom u restoranu u Santa Moniki, a za tu priliku latino diva je odabrala belu mini-haljinu.

Međutim, mnogima je "zapalo za oko" to što je Dženifer sve vreme bila nasmejana i rado pozirala paparacima, dok je glumac bio prilično nervozan i namgrođen. 

 

On je držao suprugu za ruku, ali išao je ispred nje i nije delovao preterano raspoloženo, mada je u samom restoranu atmosfera bila romantična, uz tortu sa svećicom u obliku broja jedan.

Ben čitav minut nije mogao da otvori vrata svog automobila, pa ga je verovatno i to dodatno iznerviralo...

Ostavite komentar