Showbizz > Celebrity

Kilijan Marfi otvoren za razgovor da igra Kena u drugom delu filma "Barbie"

Irski glumac tumači glavnu ulogu u filmu Kristofera Nolana "Oppenheimer“

Autor: K1 info/Danas.rs

28/07/2023 > 17:42

podeli vest:

Kilijan Marfi otvoren za razgovor da igra Kena u drugom delu filma "Barbie"
Foto: Tanjug/Vianney Le Caer/Invision/AP, File


U jeku popularnosti "Barbenhajmera“, odnosno filmova "Barbie“ i "Oppenheimer“, mnogi ih dovode u vezu na najrazličitije moguće načine, a irski glumac Kilijan Marfi je upravo obezbedio još jedan, pomalo neočekivan.

Naime, u vreme kada ga svi hvale zbog glavne uloge Kristofera Nolana u filmu "Oppenheimer", tokom intervjua za sajt Omelete, upitali su ga da li bi glumio Kena u mogućem nastavku filma "Barbie“.

Foto: Tanjug/Vianney Le Caer/Invision/AP

 

- Da li bi glumio Kena u "Barbie 2"? Da, što da ne. Hajde da pročitamo scenario, hajde da razgovaramo - odgovorio je Marfi, a zatim dodao: 

- Jedva čekam da pogledam ’Barbie’. Mislim da je odlična stvar za filmsku industriju to što se svi ovi sjajni filmovi emituju ovog leta.

U filmu "Barbie", Kena tumači Rajan Gosling, ali to je samo jedna njegova varijanta, jer ostale verzije tumače Simu Liu, Kingsli Ben-Adir, Skot Evans, Nkuti Gatva, Džon Sina…

To nas navodi da pomislimo da, ukoliko bi došlo do nastavka, a što nije potpuno neočekivano, za Kilijana Marfija i te kako može da se nađe mesta.

 

 

Ostavite komentar