Showtime > Celebrity

Pet BRAČNIH PRAVILA Džej Lo na koje je Ben Aflek morao da pristane

Latino diva i glumac venčali su se u Las Vegasu u julu 2022. godine

Autor: K1 info/Story.hr

23/07/2023 > 14:59

podeli vest:

Pet BRAČNIH PRAVILA Džej Lo na koje je Ben Aflek morao da pristane
Foto: Tanjug/AP Photo/Ashley Landis


Američka glumica i pevačica Dženifer Lopez (53) već godinu dana uživa u braku suprugom, glumcem Benom Aflekom (50).

Poznato je da su njih dvoje bili vereni pre 20 godina, a onda su 2021. obnovili romansu i prošlog leta dva puta stali na ludi kamen. 

Latino diva, osim po bujnim oblinama, poznata je i po burnim vezama. Mnogi muškarci su je varali - od bivšeg muža pevača Marka Entonija (54), do plesača Kaspera Smarta (36) i bivšeg verenika Aleksa Rodrigeza (47). 

Zbog tih razočarenja, smislila je pravila na koje je njen suprug Ben Aflek morao da pristane pre nego što je oženi. 

Nema stjuardesa

Njen bivši suprug Mark Entoni sa kojim ima dvoje dece, navodno je imao aferu s jednom stjuardesom na privatnom letu njenim avionom, što je razbesnilo Džej Lo.  Zbog toga je zabranila da žene rade u njenim avionima. Zaposleni su samo muškarci, koji su zapravo i njeni asistenti.

 
Moraju da budu u formi

Dženifer Lopez nije za to da njeni partneri imaju pivski stomak. Poznata je po tome da redovno vežba, a isto zahteva i od njih. U jednom trenutku čak je i Bena Afleka nagovorila da se podvrgne strogoj dijeti i rekla mu da mora da vežba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Zabranjen pristup mobilnom ceo dan

Kad god ona poželi od dečka može uzeti mobilni i proveriti s kim se dopisuje, kakve fotografije ima u galeriji i slično. Upravo je tako otkrila da ju je Rodrigez prevario.U njegovom mobilnom telefonu videla je poruke s Madison Lekroj, iako se ona kasnije klela da se ništa nije dogodilo.

Ne više od tri pića za veče

Dok je bila u vezi s Aleksom, ona je insistirala na tome da dok je u provodu bez nje može da popije samo tri pića tokom večeri. Pevačica inače ne pije, a svojevremeno je rekla da ni ne puši i ne pije kofein jer to uništava kožu u zrelim godinama. 

Intimni odnosi četiri puta nedeljno 

Sa Benom Aflekom je potpisala predbračni ugovor, a jedna od stavki odnosi se upravo na seksualni život. Džej Lo želi minimalno četiri puta nedeljno intimne odnose, a da bi je oženio, Ben je na taj njen uslov morao da pristane.

Ostavite komentar