Showtime > Display

Prvo oglašavanje JOVANA MEMEDOVIĆA pošto je dao OTKAZ na RTS-u: Mogao bih SAT da dobijem...

Memedović je naglasio da nema nikakvih promena u kvizu "Potera", čija 11. sezona se upravo snima

Izvor: K1info/telegraf.rs

12/07/2023 > 16:14

podeli vest:

Prvo oglašavanje JOVANA MEMEDOVIĆA pošto je dao OTKAZ na RTS-u: Mogao bih SAT da dobijem...
Foto: ATA Images


Voditelj i urednik emisije "Sasvim prirodno", Jovan Memedović oglasio se prvi put  pošto je dao otkaz na RTS-u posle 30 godina uspešnog rada.

Memedović se prvi put pojavio pred kamerama nakon što je dao otkaz, a gostujući u emisiji "Jedan dobar dan" rekao da nema nikakvih promena u kvizu "Potera", čija 11. sezona se upravo snima, a s obzirom na njegov novi status u RTS-u.

- U okviru rubrike RTS predstavlja trenutno imamo priliku da zavirimo u snimanje 11. sezone kviza "Potera", najgledanijeg kviza u Srbiji. Sa nama je autor "Potere", voditelj i novinar Jovan Memedović, naš dragi kolega i omiljeno TV lice. Kako teku snimanja? - pitala je novinarka Memedovića, a on je odgovorio:

- Snima se 11. sezona, uigrali smo se za tolike godine. Što je najzanimljivije, dolaze nam jako sveži mladi ljudi koji žele da se poigraju sa nama i dobro je što su shvatili da nije ovde cilj da se pošto-poto zaradi neki novac, ovde je najbitnija igra uz znanje i mislim da smo postigli neku finu opuštajuću atmosferu gde se svako oseća prijatno - kazao je Memedović i dao reč svom kolegi Milanu Bukviću, koji je tragač u kvizu.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Voditeljka se dotkala i emisije čiji je Memedović autor, "Savim prirodno", te ga upitala ga da li će se nešto promeniti u emisiji, s obzirom na to da se njegov status na televiziji promenio.

- Moja emisija "Sasvim prirodno" ide u istom terminu, kviz ide, već se snima. Možda na papiru postoji neka promena, više nisam stalni član, ni na plati RTS-a. Radio sam nekih 36 godina u životu za RTS. Možda mi je malo krivo, ne bi bilo loše neki sat da dobijem za zasluge do sada i da me ne pominju više po nekim drugim medijima. Nema potrebe, sve je u najboljem redu. Ako je u pitanju neki kodeks etički, ja sam za to. Hajmo etički kodeks, poštujemo, nek se primeni - naglasio je Memedović.

Ostavite komentar