Showtime > Celebrity

Tom Kruz se TOTALNO BOTOKSIRAO: Glumac nema meru, i plastični hirurzi u NEVERICI

Šokirana sam kada vidim koliko se Tom Kruz promenio, rekla je dr Pam Agulo

Izvor: K1info

03/07/2023 > 12:36

podeli vest:

Tom Kruz se TOTALNO BOTOKSIRAO: Glumac nema meru, i plastični hirurzi u NEVERICI
Foto: Tanjug/AP Photo/Kamran Jebreili


Holivudski glumac Tom Kruz (61) pojavio se na promociji svog novog filma "Mission Impossible - Dead Reckoning" u Abu Dabiju, gde je pozirao fotoreporterima na crvenom tepihu u društvu kolega. 

Glumac je za ovu priliku poneo elegantno odelo, ali najveću pažnju javnosti privuklo je njegovo lice koje je na trenutke delovalo "zamrznuto".  Izgledalo je kao da se glumac napreže da bi se nasmejao ili pravio bilo kakvu mimiku, a ujedno ima i pomalo podbuo izgled.

Već dugo se spekuliše da se glumac podvrgao estetskim korekcijama i da je za novi izgled potrošio preko 50.000 dolara, a sve kako bi zaustavio sterenje na licu.

- Moguće je da je Tom Kruz tokom godina potrošio i do 50.000 dolara na kozmetičke tretmane. Sve u svemu, mislim da Tom tek počinje sa zahvatima. Uoči dodele Oskara, njegovo čelo bilo je glatko kao bubanj. Njegove obrve su takođe pozicionirane malo niže nego obično. Ako se botoks nanosi intenzivno, onda obrve mogu da padnu, a sve ovo mi deluje kao prilično mnogo botokosa na njegovom čelu - rekao je pre nekoliko meseci plastični hirurg dr Ričard Vestrajh.

Stručnjaci, takođe, veruju da je Kruz radio i funkcionalnu rinoplastiku, laserske tretmane, te da se podvrgnuo liposukciji podbratka i ubrizgavanju filera u području jagodica. Posebno "bode" oči činjenica koliko su Tomovi obrazi popunjeni.

- Šokirana sam kada vidim koliko se Tom Kruz promenio. Uspeva da izgleda toliko dobro tako dugo. Ili se dosta ugojio ili je reč o zloupotrebi filera. Ako je to slučaj, to je savršen primer kako pod neiskusnim rukama, fileri čine da izgledate lošije - rekla je pre nekoliko meseci dr Pam Agulo, još jedan plastični hirurg.

Ostavite komentar