Showtime > Celebrity

Čik pogodite ko je ČIKA TOM KRUZ? Fotka glumca sa dublerima je POTPUNI HIT na mrežama

Glumac će se vratiti u ulozi agenta Itana Hanta u sedmom delu filma akcione franšize "Nemoguća misija"

Izvor: K1info

09/06/2023 > 22:51

podeli vest:

Čik pogodite ko je ČIKA TOM KRUZ? Fotka glumca sa dublerima je POTPUNI HIT na mrežama
Foto: Tanjug/Christian Black/Paramount Pictures and Skydance via AP


Holivudski glumac Toma Kruz (60) priprema se sedmi deo Nemoguće misije pod nazivom "Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One" . Novi trejler ovog ostvarenja pojavio se prošlog meseca, a sada je isplivala fotografija slavnog glumca sa svojim kaskaderskim dvojnicima.  

Slika koja je brzinom svetlosti postala viralna prikazuje tri muškarca koja poziraju zagrljeni, a odeveni su u bele košulje. Ono što je posebno interesantno i bode oči korisnicima društvenih mreža su identične frizure i crte lica. Sva trojica su nasmejani, piše NDTV.com.

blockquote class="twitter-tweet">

Tom Cruise and his stunt doubles on the set of Mission Impossible can you guess which one is the real one? pic.twitter.com/aqkplgzhFn — Abdul 🇵🇰 (@aqs713) June 8, 2023

Sličnost je toliko neverovatna da korisnici Twittera ne mogu da provali ko je od njih pravi Tom Kruz. 

Međutim, mnogi  tvrde da je slika napravljena korišćenjem tehnologije veštačke inteligencije (AI) i da niko od muškaraca nije glumac. 

- AI u svom najboljem izdanju - prokomentarisao je jedan korisnik.

Neki od njih tvrde da je fotografija ovekovečena na proslavi "Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One", ali za to nema zvanične potvrde. 

Da podsetimo, Tom Kruz će se vratiti u ulozi agenta MMF-a u Itana Hanta u sedmom delu filma akcijske franšize "Nemoguća misija".

Kruzu će se pridružiti i druge zvezde "Nemoguće misije" kao što su: Ving Rejms, Sajmon Peg, Rebeka Ferguson, Henry Černi, Vanesa Kirbi i Frederik Šmit. 

 

 

 

Ostavite komentar