Showtime > Celebrity

TOM KRUZ na crvenom tepihu nije krio BLISKOST sa koleginicom: Svega je bilo - zagrljaja, poljubaca, dodira...

Fotografije glumačke ekipe sa premijere filma "Mission: Impossible – Dead reckoning Part 1" u Italiji su obišle planetu

Autor: K1 info/Glossy

22/06/2023 > 06:54

podeli vest:

TOM KRUZ na crvenom tepihu nije krio BLISKOST sa koleginicom: Svega je bilo - zagrljaja, poljubaca, dodira...
Foto: Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino


Holivudski glumac Tom Kruz (60) pojavio se na premijeri filma "Mission: Impossible – Dead reckoning Part 1" u Italiji, a ovo akciono ostvarenje dobilo je pozitivne komentare kao dostojan naslednik u čuvenoj filmskoj franšizi. 

Međutim, fotografije glumačke ekipe sa crvenog tepiha su obišle svet. Osim Toma Kruza, za koga se priča da je odavno podlegao botoksu, jedna žena je uz njega bila u centru pažnje. I to ne bilo koja žena, već švedska glumica Rebeka Ferguson (39).

Tom i Rebeka nisu krili obostrane simpatije na crvenom tepihu dok su se tradicionalno slikali sa ostalom ekipom iz filma. Bilo je tu od zagrljala, do dodira i nežnog poljupca u obraz, a čini se da nijedno od njih dvoje nije moglo da sakrije strast. 

Zapravo, šuška se da je, posle dva propala braka i još jedne takve veze, Kruz bacio oko na svoju koleginicu iz filma, i to malo nakon spekulacija da ga je zainteresovala kolumbijska pevačica Šakira.

Mnogi mediji pišu da je Tom odavno zaluđen Rebekom, još otkako ju je video u "The white queen". Kako piše Radar, Ferguson ga je zainteresovala najpre zbog sličnosti sa bivšom suprugom Nikol Kidman, te nijedna druga glumica nije mogla da uđe u borbu s njom za ulogu u "Mission: Impossible – Dead reckoning Part 1".

Ovi poljupci i zagrljaji nisu mogli da promaknu Hejli Atvel, Tomovoj bivšoj devojci, takođe zvezdi "Mission: Impossible" koja je pored njih pozirala na crvenom tepihu...

Doduše, Rebeka je i dalje zvanično udata, te ostaje da se vidi ima li vatre tu gde ima i dima...

Ostavite komentar