Showtime > Celebrity

Moda se živi, A NE KUPUJE: Kraljica Leticija u HALJINI od 100 EVRA, koju je i ranije nosila

Supruga španskog kralja Felipea VI poznata je i kao kraljica praktične mode

Izvor: K1info

26/06/2023 > 22:43

podeli vest:

Moda se živi, A NE KUPUJE: Kraljica Leticija u HALJINI od 100 EVRA, koju je i ranije nosila
Foto: PrintscreenYoutube/Newzee


Španska kraljica Leticija (50) neguje prefinjen, elegantni i otmen modni stil, zbog čega se smatra jednom od najbolje obučenih članova kraljevske porodice na svetu. 

Supruga španskog kralja Felipea VI poznata je i kao kraljica praktične mode, pa je gotovo svakodnevno možemo videti u urbanim, jednostavnim, elegantnim, modernim kombinacijama koje neretko i ponavlja, i to čak više puta godišnje. Međutim, to je njen zaštitni znak.

Ovog puta, za pojavljivanje u Madridu kraljica Leticija je iz svog ormara reciklirala crnu haljinu od satena, brenda & Other Stories.

Poznato je da kraljica voli da kombinuje komade pristupačnih brendova s onim koje potpisuju poznati modni dizajneri, a tajna je u tome da upari i jedno i drugo u istom stajlingu.

Ovoga puta, ponela je visoke potpetice koje potpisuje Manolo Blanik, a izdanje je upotpunila klač torbicom brenda Tod's.

Haljina koju je odabrala je jednostavna mala crna haljina kakvu bi svaka žena trebalo da ima u svom garderoberu budući da je reč o modelu haljine za svaku priliku.

Ova haljina je koštala 100 evra, ali više je nema u ponudi pomenutog brenda. Kako je bez rukava, već na bretele, odlično je naglasila kraljičin preplanuli ten, ali i njene zategnute ruke, koje je izvajala zahvaljujući lyengar jogi.

Ostavite komentar