Showtime > Celebrity

Poslovna ELEGANCIJA: Modni okršaj dve PRVE DAME i ne zna se koja je MOĆNIJA

Prva dama Francuske je još jednom pokazala da ima izvanredan osećaj za modu

Izvor: K1info/kurir.rs

23/06/2023 > 15:00

podeli vest:

Poslovna ELEGANCIJA: Modni okršaj dve PRVE DAME i ne zna se koja je MOĆNIJA
Foto: Tanjug/AP Photo/Michel Euler


Predsednik Francuske Emanuel Makron (45) i njegova supruga Bridžit Makron (70) ugostili su u utorak u Jelisejskoj palati u Parizu korejski predsednički par, Jun Suj Jela i Kim Kon Hi.

Prva dama Francuske i prva dama Južne Koreje razgovarale su o jačanju kulturne i umetničke razmene ove dve zemlje, a obe su za ovu priliku ponele elegatne i poslovne odevne kombinacije. 

Lepa Korejka, koja verovali ili ne ima već 50 godina, opredelila se za neprevaziđenu igru crne i bele, odabravši crnu, asimetričnu suknju na preklop i savršeno skrojen prljavobeli sako sa crnim reverima.

Ipak, Brižit je kao i uvek odnela pobedu i u ovom modnom duelu, zahvaljujući jednostavnosti i otmenosti koje su joj, kao i većini Francuskinja, jednostavno urođene.

Bridžit ima modu u malom prstu i do detalja je osmislila svoj modni stil, pa retko kada joj se potkrade greška. Zna koje joj boje i kakvi joj krojevi lepo stoje, pa vrlo retko odstupa od šablona. Poznato je da Brižit voli neutralne, odnosno nenapadne nijanse poput sive, bele, crne i teget, a iste zaista odgovaraju - njenoj boji kose i tena, ali i godinama, te većini prilika u kojima se pojavljuje.

Ovog puta je gospođa Makron izabrala jednostavnu haljinu ravnog kroja dužine tik do iznad kolena u snežnobeloj boji. Haljina ima naramenice i okrugao izraz, kao i pojas u predelu struka, ali samo na zadnjem delu, dok se na prednjem vide dve srebrne, okrugle pločice.

Ova kreacija je pomalo u stilu 60-ih godina prošlog veka, a već na prvi pogled se vidi da je veoma kvalitetna, te ostavlja moćan utisak. Brižit je stajling zaokružila bež salonkama u boji kože koje su vizuelno produžile njenu figuru.

Sam model haljine je vrlo zahvalan za kombinovanje i odličan je izbor za dame u zrelijim godinama koje mogu da se pohvale nešto dužim, vitkim nogama.

Ostavite komentar