Showtime > Celebrity

UVEK sam bio LUCKAST i ROMANTIČAN: Sergej ĆETKOVIĆ se prisetio kako je ZAPROSIO ŽENU pred 500 ljudi

Skladan brak pevača i njegove supruge upotpunile su usvojene ćerke Lola i Mila

Izvor: K1info/blic.rs

25/06/2023 > 19:43

podeli vest:

UVEK sam bio LUCKAST i ROMANTIČAN: Sergej ĆETKOVIĆ se prisetio kako je ZAPROSIO ŽENU pred 500 ljudi
Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Pevač Sergej Ćetković je u braku sa suprugom Kristina 24 godine, koju poznaje još iz detinjstva. Njihov skladan brak upotpunile su ćerke Lola i Mila, koje su usvojili.

On je svojevremeno priznao da je oduvek bio zaljubljen u nju. 

 - Od kada smo bili mali bio zaljubljen u nju, postojale su neke simpatija i neka hemija i ja sam znao da je to to, ali desilo se kada su se zvezde poklopile – otkrio je Sergej jednom prilikom u emisiji Od A do Da, pa se prisetio i njihovog susreta nakon nekoliko godina neviđanja.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

– Svirao sam u Podgorici i učinilo mi se da sam je video, ali nisam bio siguran i tada mi je pomogao moj drug Knez,a evo i kako. Kažem ja bendu da sledeća pesma bude "Tina bambina“ i kako sam ja krenuo da pevam vidim ona se smeje i tako je sve počelo – prisetio se Sergej.

Posle samo pet meseci veze, stali su na ludi kamen, a pevač je svojevremeno priznao da je Kristina "poludela" zbog načina na koji ju je zaprosio.

 - Uvek sam bio luckast i romantičan. Bila je Nova godina, ja sam oteo muzici mikrofon otpevao neku pesmu i tu pred 500 ljudi izjavio ljubav. Ona je bila u čudu i rekla nemoj više nikad da si mi to napravio, ali ja volim da pravim takve izlete jer osmeh je lek za sve sve – rekao je tada Sergej.

Ostavite komentar