Showtime > Celebrity

DETALJI iz knjige Harija: Kada je rekao bratu da je u VEZI sa Megan, REAKCIJA je bila BURNA

- Predstavio sam mu Meg, koja ga je zagrlila, što je njega totalno isprepadalo. Ustuknuo je - opisao je vojvoda od Saseksa

Autor: K1 info/Story.hr

30/05/2023 > 22:41

podeli vest:

DETALJI iz knjige Harija: Kada je rekao bratu da je u VEZI sa Megan, REAKCIJA je bila BURNA
Foto: Tanjug/AP Photo/Kirsty O'Connor/Pool Photo


Poznato je da princ Hari nije u dobrim odnosima sa ostalim članovima kraljevske porodice, a posebno je problematičan njegov odnos sa starijim bratom, princem Vilijamom. Koliko su se nekad bliska braća udaljila i koliko to brine njihovu porodicu, videlo se i na nedavnom krunisanju kralja Čarlsa, kad su organizatori ceremonije dobili stroga uputstva da braću razdvoje.

Vilijam je tako sa svojom porodicom sedeo u prvom redu, a Harija su "gurnuli" u treći. Britanski mediji su pisali da je kao razlog toga bio strah da će prilikom njihovog eventualnog susreta na krunisanju nastati javna svađa i skandal pred kamerama.

Međutim, susret kog se kraljevska porodica toliko bojala, nije se ni dogodio. Hari je ubrzo nakon ceremonije požurio kući u Santa Barbaru, gde je njegova porodica slavila rođendan njegovog sina Arčija. Ipak, nikom nije promaklo da se Hari upravo napadno trudio da ignoriše brata kad je princ od Velsa prošao pored njega, a neki su uvereni da ni Vilijam nije odoleo da Harija malo "podbode" u svom govoru.

Mnogi za razdor unutar kraljevske porodice krive Harijevu suprugu Megan Markl, a Hari je u svojoj knjizi otkrio kako su Vilijam i Kejt reagovali kad im je saopštio s kim je u vezi.

Foto: AP Tanjug/AP Photo/Matt Dunham, Pool, File

 

Oni su bili prvi u porodici kojima je odlučio da kaže da je započeo vezu sa Megan, a saopštio im je jednom prilikom kad je došao na večeru kod njih. Otkrio je da je njegov brat "znao da se nešto događa" i da ga je zanimalo o čemu se radi.

No, ako je pomislio da će se njih dvoje obradovati kad čuju da je ušao u vezu s američkom glumicom Megan Markl, gadno se prevario, a reakcija njegovog brata ga je povredila.

- Zinuli su. Pogledali su jedno u drugo. Onda se Vili okrenuo prema meni i rekao: ‘Odj**i’- napisao je princ Hari.

Nakon toga, kako tvrdi, rekli su mu da je ta veza nemoguća.

Foto: Tanjug/Leon Neal/Pool Photo via AP

 

U knjizi je takođe opisao kako je izgledao prvi susret Megan s njegovim bratom i Kejt Midlton, a priznao je da je tad bio nervozniji nego kad ju je predstavljao kraljici.

- Vrata su se otvorila i tamo je stajao moj brat, malo bolje obučen. Predstavio sam mu Meg, koja ga je zagrlila, što je njega totalno isprepadalo. Ustuknuo je. Vili ne grli strance, a Meg pak grli većinu stranaca. Taj je trenutak bio klasični sukob kultura - napisao je princ u svojim memoarima.

Ostavite komentar