Showbizz > Celebrity

NAJVIŠE me je ZABOLELO skidanje ZASTAVE, to je baš PORAŽAVAJUĆE: Milanu Vasiću teško pao TEROR Kurtijevih NASILNIKA

Naš popularni glumac, poreklom sa Kosmeta, na televiziji K1 govorio o jučerašnjem nasilju prištinskih separatista

Izvor: K1info

27/05/2023 > 17:22

podeli vest:

NAJVIŠE me je ZABOLELO skidanje ZASTAVE, to je baš PORAŽAVAJUĆE: Milanu Vasiću teško pao TEROR Kurtijevih NASILNIKA
Foto: Luka Tomić


Milan Vasić, nedavno je predstavio spot koji je režirao za pesmu "Bolna ljubav, bolna leži", a kojim je u rekordnom roku osvojio srca publike. Kako je naveo na promociji, spreman je da ekranizuje još numera, koje je pripremio za svoje najvernije obožavaoce.

Popularni glumac, poznat je kao jedan od najboljih ambasadora Kosova i Metohije, a veoma su ga pogodila dešavanja u proteklih par dana, kada su pripadnici policije i specijalnih jedinica upali u zgrade opština Zvečan, Zubin Potok i Leposavić, na kojima su se zavijorile zastave Kosova.

Tada je došlo do nereda jer su Kurtijevi teroristi pokušali da na silu uvedu nelegitimne kvazizvaničnike u nove kancelarije, čemu se Srbi protive. Kako je podneo čitavu situaciju i šta mu je najteže palo, Milan je otkrio u emisiji "Vikend iz Prvog reda" na televiziji K1.

- Ovo nije prvi put da se dešava. Ja sam odmah posle Božića, kada su pucali na našu decu, otišao dole i bio u prvom redu. Takođe, bio sam i na barikadama par puta. To je nešto što se stalno dešava, ali ono što me je najviše zabolelo je skidanje zastave u Zubinom Potoku, to je baš poražavajuće. Svaka čast ljudima u Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, jer zaista treba da budeš mnogo jak da bi se suprotstavio vojsci i policiji koja je došla tu da zauzme zgrade. Jedino hvala tom Albancu koji nije bacio našu zastavu, već je savio i ostavio je sa strane - rekao je Vasić.

Foto: TANJUG/dopisnik KiM

 

Milan Vasić kaže, da su ga često prozivali što se za Kosovo i Metohiju zalaže iz Beograda.

- Zli jezici ne mogu da me poremete. Bilo je raznih komentara, da je lako iz Beograda predstavljati Kosovo, ali to me više zaista ne pogađa. Ja sam čovek iz kulture i želim da se na taj način izrazim tako, da omladini u Srbiji pokažem lepote Kosova, da ih približim porodici. Ja i sa mojom porodicom, mogu da vas približim, jer smo svi jako vezani. Mislim da smo dobar primer jedne zdrave porodice.

Popularni glumac često odlazi na Kosmet, gde mu i dan danas žive roditelji, ali ne krije da voli da obiđe decu i naše porodice koje žive dole i često je pun utisaka

- Najveći utisak je kada odem u selo koje ima 35 kuća, od toga ima 20-oro dece. To je toliko ljubavi, smeha, sreće, da ti prosto ne veruješ da si ti u selu, koje je na nekom proplanku, gde kada padne sneg, više ne možeš da siđeš u grad. Ljudi dole vam se neće žaliti. Pozvaće vas na pivo, meze, istinski će vam se obradovati i ugostiti vas. Ja nikada sa patetikom ne pričam o Kosovu, a često sam dole. Uglavnom patetišu osobe koje Kosovo ne posećuju, već sede ovde i kukaju - zaključio je Milan Vasić u emisiji "Vikend iz Prvog reda" na televiziji K1.

Ostavite komentar