Showtime > Celebrity

Ništa nije SLUČAjNO: Nova serija PODIGLA PRAŠINU, da li cela priča ima veze sa MEGAN I KEJT?

Indijska glumica i model je bila jedna od zvanica na kraljevskom venčanju princa Harija i bivše glumice 2018. godine

Autor: K1 info/Glossy

24/05/2023 > 07:00

podeli vest:

Ništa nije SLUČAjNO: Nova serija PODIGLA PRAŠINU, da li cela priča ima veze sa MEGAN I KEJT?
Foto: Tanjug/AP Photo/Matt Dunham, Pool


Indijska glumica Prijanka Čopra, prijateljica Megan Markl igra glavnu ulogu u novoj seriji "Citadel". Treća epizoda ove serije podigla je veliku prašinu. 

Naime, u seriji u kojoj Prijanka Čopra igra tajnog agenta Nađu Sin, na iznenađenje mnogih izrečena je jedna sporna rečenica na račun princeze od Velsa Kejt Midlton.

Šef oružanih snaga? Možda ste me pitali i kako da se snađem između nogu vojvotkinje od Kembridža - glasila je ova rečenica.

Inače, vojvotkinja od Kembridža je bila titula Kejt Midlton više od 10 godina pre nego što je postala princeza od Velsa prošlog septembra.

Neki od stranih medija izveštavaju da je bilo očigledno da je Čopra bila svesna da je gruba primedba o Kejt Midlton bila u scenariju, pošto je ona navodno i bila u samoj sceni u kojoj je izrečena. Naravno, svi naglašavaju da su Prijanka i Megan Markl velike prijateljice.

Foto: Tanjug/Dan Charity/pool photo via AP

 

Inače, serija "Citadel" je premijerno prikazana u aprilu i prati propast globalne špijunske agencije koja briše sećanje svojim agentima.

Čopra i njen kolega Ričard Meden igraju dva bivša špijuna koji pokušavaju da otkriju svoju prošlost i da se izbore sa jednom velikom kriminalnom organizacijom, prenosi US Weekly.

Da podsetimo, Prijanka Čopra je bila jedna od zvanica na kraljevskom venčanju princa Harija i Megan, koje je održano 2018.

- Poznajem Megan tri godine i tako sam srećna što je svet reagovao na nju na lep način. Ona je ona devojka koja razmišlja van okvira. Uvek je bila aktivistkinja. Mislim da su svetu potrebni jaki uzori poput Megan - rekla je Čopra za US Weekly.

 

Ostavite komentar