Showtime > Celebrity

BEBA Balašević otkrila zašto porodica BRANI izvođačima da pevaju ĐOLETOVE PESME

On je to zvao "karaoke memorijal". To je bio njegov izraz i rekao je: "Ne podnosim ovo da vidim!", rekla je ćerka pokojnog kantautora

Izvor: K1info/telegraf.rs

23/05/2023 > 06:54

podeli vest:

BEBA Balašević otkrila zašto porodica BRANI izvođačima da pevaju ĐOLETOVE PESME
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap


Nakon smrti kantautora i pesnika Đorđa Balaševića javnost je iznenadila vest o njegovoj porodici, koja ne dozvoljava izvođenje njegovih pesama. 

Dve godine nakon smrti pevača, njegova ćerka Jelena Beba Balašević odlučila je da za medije otkrije istinu i obrazloži odluku porodice.

- On je to zvao "karaoke memorijal". To je bio njegov izraz i rekao je:"Ne podnosim ovo da vidim!" Bilo je situacija kad su neki ljudi sa estrade odlazili pa su se pravili ti tradicionalni, jednom izvođeni godišnji koncerti u njegovu čast, a on je govorio: "Je l' to opet neki karaoke memorijal?" Užasavao se toga i rekao je sledeću rečenicu: "Samo ovo nikada nemojte dozvoliti"- rekla je Beba za Telegraf.

Foto: Screenshot K1

 

Zbog ove odluke Balaševićevi najmiliji bili su na meti brojnih osuda, a Beba misli da bi trebalo da ispoštuju njegovu poslednju odluku.

- Mi ništa ne zabranjujemo, samo to ne podržavamo, iz prostog razloga jer ni on to nije podržavao. Oni koji misle da će se njegova poezija i njegova izuzetnost zaboraviti, zato što njegove pesme neće izvoditi neki tribute bendovi po kafićima, imaju jako loše mišljenje o njegovom pesništvu, ja nemam. Ja sigurno znam, da više niko nikad uživo ne izvede ni jednu njegovu pesmu, da će njegovo pesništvo nadživeti sve nas - zaključila je Beba. 

 

Ostavite komentar