Showtime > Celebrity

STRASNI POLJUBAC na crvenom tepihu u Kanu: Adriana Lima svima UKRALA ŠOU

Bivša srpska snajka je ponela svečanu dugačku haljinu od crnog pliša koja ističe njen bujni dekolte

Izvor: K1info

19/05/2023 > 07:07

podeli vest:

STRASNI POLJUBAC na crvenom tepihu u Kanu: Adriana Lima svima UKRALA ŠOU
Foto: Tanjug/Photo by Scott Garfitt/Invision/AP


Brazilska manekenka Adriana Lima (41) pojavila se na crvenom tepihu Kanskog filmskog festivala u društvu svog partnera filmskog producenta Andre Lemersa (41). Slavna lepotica stigla je na premijeru filma "Indiana Jones and the Dial of Destiny" i definitivno je ukrala šou u upadljivoj kreaciji australijske modne dizajnerke Tamare Ralf, nekadašnje osnivačice brenda Ralph&Russo.

Naime, Lima je ponela svečanu dugačku haljinu od crnog pliša koja ističe njen bujni dekolte, dok je ogromna žuta mašna na leđima  definitivno izdvaja na crvenom tepihu. 

Iz mašne se spušta i omanji šlep, a upravo zbog ovog detalja toaleta izgleda pomalo pompezna i avangardna. Lima je ovo izdanje upotpunila diskretnim, dijamantskim naušnicama i svetlucavom narukvicom, dok je kosu vezala u zalizan, elegantni rep.

Sa druge strane, njen partner Andre Lemers se odlučio za crno odelo i belu košulju, a par je razmenio i poljubac na crvenom tepihu. 

Inače, bivša supruga Marka Jarića se već mesecima suočava sa kritikama na račun svoje kilaže posle trećeg porođaja. Mnogi su se "okomili" na bivšu srpsku snajku smatrajući da nije brzo vratila liniju. Ali, u Kanu je pokazala da je na korak da se vrati u formu. 

Kako se vama dopada ovo izdanje Adriane Lime? 

 

Ostavite komentar