Showtime > Celebrity

Isplivali novi DETALJI RAZVODA Kevina Kostnera: Evo zbog čega je 19 godina MLAĐA SUPRUGA rešila da ga "šutne"

Ona je želela da provode više vremena u njihovom domu u Santa Barbari. Međutim, Kevin često nije u blizini, zbog snimanja, kaže izvor

Izvor: K1info/Jutarnji.hr

10/05/2023 > 08:45

podeli vest:

Isplivali novi DETALJI RAZVODA Kevina Kostnera: Evo zbog čega je 19 godina MLAĐA SUPRUGA rešila da ga "šutne"
Foto: Tanjug/AP Photo/Charlie Neibergall


Zahtevan radni raspored Kevina Kostnera (68) naterao je njegovu suprugu Kristin Baumgartner da podnese zahtev za razvod.

Izvor blizak paru otkrio je za magazin People kako je holivudski glumac, koji trenutno završava snimanje hit serije Yellowstone, znao da njegova supruga nije srećna, ali ga je njena odluka da pokrene brakorazvodnu parnicu ipak neprijatno iznenadila.

- Kristin je želela da provode više vreme kao porodica, u njihovom domu u Santa Barbari, da budu zajedno. No Kevin često nije u blizini, zbog snimanja. Njegova odsutnost joj je jako teško padala - rekao je izvor.

Prema istom insajderu, kap koja je prelila čašu bio je novi projekat o kojem je Kostner sanjao godinama ili bolje rečeno - bio opsednut njime. Radi se o epskom vesternu "Horizon: An American Saga", koji radi u saradnji s Warner Brosom, a snimanja su započela krajem leta prošle godine. Kostner je jedan od scenarista, reditelj i glavni glumac, a okupio je sjajnu ekipu. Važne uloge u ovoj sagi koja bi trebala da se protegne na najmanje tri filma, imaju na primer, Sijena Miler, Sem Vortington, Luk Vilson i Tomas Hejden Čurč.

Foto: Tanjug/AP Photo/Jordan Strauss/Invision/AP, File

 

Drugi prijatelj para rekao je kako je tačno da je "njegova karijera ponekad imala prednost nad porodičnim životom.", ali njemu razvod nije padao na pamet.

- Kevin nije dugo bio kod kuće zbog snimanja, zbog popularnosti "Yellowstone-a" i vremena potrebnog za razne projekte. Jako je tražen. Sav taj uspeh, ali i uzbuđenje oko novog projekta verovatno mu je odvratio pažnju od porodice više nego što je shvatao. Budući da nije izgledalo da će se to promeniti na bolje, nego će verovatno biti još gore, napetost je rasla i Kristin je donela odluku i krenula u realizaciju.

Predstavnik za medije Kevina Kostnera dao je kratku izjavu, potvrdivši da se par zaista razvodi, te zamolio ljude iz medija i javnost da poštuju njegovu, Kristininu i privatnost njihove dece dok prolaze kroz ovo teško vreme.

Da podsetimo, par se venčao u septembru 2004. i u braku su dobili troje dece: sinove Kejdena (16) i Hejesa (14) i ćerku Grejs (12). Kevin takođe ima četvoro starije, već odrasle dece iz prethodnih veza - ćerke Eni i Lili, te sinove Džoa i Lijama.

Kristin, koja se nekad bavila modelingom, a nakon toga dizajniranjem torbica, nikada nije pričala o njihovom braku i odnosima u javnosti, ali američki mediji kažu da je vrlo čvrsta i odlučna kada nešto naumi. Tako je, 2003. godine prekinula vezu s Kostnerom jer se nisu slagali oko toga da li žele da imaju zajedničku decu. Kostner je par godina kasnije u jednom intervjuu ispričao kako mu je tada rekla da će ga "pričekati, ali ne dugo", te da joj se javi "kada se opameti". Godinu dana kasnije su se venčali.

Prema izvoru, Kevin, koji se s prvom suprugom Sindi razišao 1994. godine, nije želeo razvod od Kristin.

- Nije to želeo ni tražio. Da je mogao da promeni situaciju, promenio bi- rekao je izvor.

Iz Paramounta, u čijoj se produkciji snima "Yellowstone", u petak su objavili da će se serija završiti petom sezonom. Ona na razne striming platforme stiže u novembru ove godine.

 

 

Ostavite komentar