Showtime > Celebrity

TUŽAN sam i SIT SVEGA: Otkriveno šta je Hari rekao zetu na krunisanju Čarlsa III

Daily Star tvrdi da je stručnjak za čitanje sa usana utvrdio šta je vojvoda od Saseksa rekao zetu na ceremoniji krunisanja Čarlsa III

Autor: K1 info/Glossy

11/05/2023 > 18:17

podeli vest:

TUŽAN sam i SIT SVEGA: Otkriveno šta je Hari rekao zetu na krunisanju Čarlsa III
Foto: Tanjug/AP


Kralj Čarls III zvanično je krunisan 6. maja u Vestminsterskoj opatiji u Londonu, ali nisu svi najbliži stajali uz njega tokom i nakon svečane ceremonije.

Čarlsov mlađi sin princ Hari bio je u trećem redu, dva mesta iza starijeg brata Vilijama i Kejt Midlton, dok su njegova supruga Megan Markl, sin princ Arči i ćerka princeza Lilibet ostali u Americi.

Kada je ceremonija završena, kraljevska porodica se okupila u Bakingemskoj palati, gde je održan svečani ručak, na kom je novokrunisani kralj nazdravio svojim unucima koji nisu bili tu i poželeo Arčiju srećan rođendan.

Tome, nažalost, nije prisustovao dečakov tata princ Hari, koji je odmah posle krunisanja otišao iz zemlje i vratio se u Kaliforniju.On je tokom ceremonije delovao pomalo nervozno, a komunicirao je samo sa princezom Beatris i Eugenijom od Jorka, njegovom sestrom od strica, i njihovim muževima Edoardom Mapeli Mocijem i Džekom Bruksbenkom.

Vojvoda od Saseksa se smeškao usiljeno, izgledao je usamljeno i s vremena na vreme ćaskao s Bruksbenkom, a britanski mediji sada javljaju da je otkriveno šta je tačno rekao zetu.

Foto: Tanjug/Toby Melville, Pool via AP

 

Naime, pre same ceremonije, dok su još čekali da uža kraljevska porodica uđe u Opatiju, oni su ušli u dublji razgovor, a Daily Star tvrdi da je stručnjak za čitanje sa usana utvrdio da je on tekao na sledeći način.

Džek je navodno pitao Harija: "A sastanak?", na šta je princ odgovorio:

– Tužan sam. Sit sam svega, pokušao sam da razgovaram sa njim.

Zatim se pojavila princeza Ana, Harijeva tetka, kojoj se on ljubazno nasmešio i razgovor je utihnuo. Posle nekog vremena, princ i Bruksbenk su ponovo počeli da ćaskaju, kada je zet navodno pitao Harija za Megan, a on mu je odgovorio: "Ne, ona je u..." i dodao da "nije idealno".

– Ako ti nešto znači, čak i ja to mogu. To nije neki život, zar ne? – rekao je misteriozno suprug princeze Eugenije, a princ Hari je klimnuo glavom potvrdno, što je nastavio dok je Džek govorio da "nije imao vremena" za nešto, "posebno ako je s tim završeno".

Ipak, očigledno, šta god da je u pitanju, nije završeno, jer je Hari odgovorio:

– To je mogućnost.

Tokom krunisanja, princ Hari nije razmenio ni reč sa ostalim članovima porodice, a mediji su pisali da uopšte nije komunicirao sa bratom Vilijamom i ocem Čarlsom, kao i da je pola sata posle krunisanja otišao iz Engleske.

 

Ostavite komentar