Showbizz > Celebrity

OVO je NAJSREĆNIJI DAN ZA MILICU ZAVETNICU kao majku! Ali, i za njenu SESTRU - POZNATU GLUMICU (FOTO)

Milica Zavetnica krstila sinove u narodnoj nošnji u Hramu Svetog Save

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

13/05/2024 > 22:00

podeli vest:

OVO je NAJSREĆNIJI DAN ZA MILICU ZAVETNICU kao majku! Ali, i za njenu SESTRU - POZNATU GLUMICU (FOTO)
Foto: Instagram/djurdjevicmilica


Krštenje deteta je veliki događaj za svaku porodicu, pogotovi za majku. Tako je i za Milica Đurđević Stamenkovski bio veliko događaj krštenje sinove blizanaca Strahinju i Vukašina. 

Krstila ih je u Hramu Svetog Save na Svetog Vasilija Ostroškog.

Ministarka je sinove obukla u narodnu nošnju sa sve opancima i šajkačom, a krštenju je prisustvovao i njen muž i otac dečaka Stefan Stamenkovski.

Milica Đurđević Stamenkovski je u braku sa Stefanom od 2017. godine kada su se venčali u crkvi Svetog Jovana Vladimira na Voždovcu.

Ona je nedavno otvoreno pričala o svojoj borbi za potomstvo i vantelesnoj oplodnji.

- Borba da se stvori novi život je najvažnija koja postoji. To je smisao svega. Ljudi treba da se ohrabre, ne treba da očajavaju, to ne sme više da bude tabu tema - rekla je Đurđević Stamenkovski.

Njena sestra je glumica 

Glumica Mirjana Đurđević je rođena u Beogradu 25. aprila 1977. godine. Ona je srpska pozorišna i filmska glumica, diplomirala na Akademiji Umetnosti, u klasi Petra Kralja i prof. Dejana Čavića.

Foto: Instagram Printscreen

 

Njena uloga Žane u seriji ''Radio Mileva'', osvojila je srca publike u Srbiji, a nedavno se pojavila informacija da je ona sestra po ocu političarki Milici Đurđević Stamenkovski, poznatijoj kao Milica Zavetnica.

Ostavite komentar