Lifestyle > Ljubav

DOBAR RAZLOG? Žena ostavila muža jer joj NIJE NEDOSTAJAO dok je bila na odmoru s prijateljicama (ANKETA)

Kad sam se vratila u Englesku završila sam s njim i znala sam da sam donela pravu odluku, kaže Stefani

Izvor: K1info/index.hr

17/03/2023 > 20:32

podeli vest:

DOBAR RAZLOG? Žena ostavila muža jer joj NIJE NEDOSTAJAO dok je bila na odmoru s prijateljicama (ANKETA)
Foto: Pixabay.com


Stefani Hanson (41) se prošle godine razvela od supruga nakon što je otišla na odmor u Grčku i shvatila da joj on uopšte ne nedostaje.

Hanson je otputovala na Kefaloniju kako bi proslavila svoj 40. rođendan, a kada se vratila kući u Liverpul, mužu je “dala nogu” i podnela zahtev za razvod braka.

Šest meseci kasnije Hanson je upoznala novog muškarca Dejvida Boldvina, a za britanske medije je rekla da je “srećnija nego ikada pre”.

- Bila sam u najgorem stanju u životu i sinulo mi je da se kod kuće osećam loše i da moram da učinim nešto u vezi s tim - rekla je.

Dok se opuštala uz bazen, razgovarajući s prijateljicama, došla je do zaključka da više ne voli svog supruga.

- Odlično sam se provodila s devojkama, a pomisao da se vratim kući mužu bila je užasna. U hotelu sam na trenutak shvatila da sam bila jadna u svom braku otkad znam za sebe. Dakle, kad sam se vratila u Englesku, završila sam s njim i znala sam da sam donela pravu odluku kad sam videla njegovu reakciju.

Pošto je u julu prošle godine upoznala svog sadašnjeg dečka Dejvida i upoznala ga sa svoje četvoro dece, Hanson tvrdi da “jedva čeka da vidi šta joj budućnost donosi”.

- Da nisam otišla na taj odmor, i dalje bih bila zaglavljena u braku s muškarcem kojeg više ne volim, tako da ne mogu biti srećnija što sam tu gde jesam - zaključila je.

Anketa

 

 

 

Ostavite komentar