Showtime > Celebrity

Monika Beluči ima EKSPRESNU DIJETU: Slavna lepotica tvrdi da za 10 dana skida kilograme

Slavna glumica tvrdi da tajna njene vitke linije nije u samim namirnicama već u količinama obroka

Izvor: K1info

01/05/2023 > 10:20

podeli vest:

Monika Beluči ima EKSPRESNU DIJETU: Slavna lepotica tvrdi da za 10 dana skida kilograme
Foto: Tanjug/Photo by Andy Kropa/Invision/AP


Italijanska glumica Monika Beluči (58) tokom cele svoje glumačke karijere važi za jednu od najlepših žena sveta. Iako je u šestoj deceniji njena lepota ne bledi, a svoje godine ponosno nosi. 

Slavna glumica vodi zdrav način života, a kako je isticala u medijima ne dopada joj se rano ustajanje zbog vežbanja u teretani. .

- To je prosto neizvodljivo. Trebalo bi da ustanem u pet ujutro da bih počela da vežbam u šest u teretani! Nije vredno toga. Umesto toga, nosim crnu odeću. Mnogo je lakše, a i zabavnije - govorila je glumica jednom prilikom. 

 

Umesto toga, Monika redovno pliva - četiri puta nedeljno po 45 minuta, ponekad trči i radi jogu.

Takođe, nije ljubitelj ekstremnih dijeta, a njene obline uvek odaju utisak ženstvenosti. Omiljeno jelo joj je naravno pasta, a kako tvrdi tajna njene vitke linije nije u samim namirnicama već u količinama obroka.

Režim ishrane Monike Beluči

Glumica prvog dana u nedelji za doručak jede 150 ml jogurta i jabuka, za ručak 200 gr kuvane govedine, 200 gr zelene salate i parče proje, dok je večera rezrevisana za šolju šumskog voća, 150 gr pirinča, 50 gr sira, salata.

Utorkom doručkuje šolju kafe, tost i džem, u podne jede omlet od tri jaja, dve tikvice i integralni hleb, a za večeru 150 gr mesa i salata.

Kako prenosi sajt monicabellucci.net trećeg dana u nedelji za doručak konzumira zeleni čaj i tost sa medom, grejprfut, za ručak 200 gr pečenih krompira i 100 gr sira, dok za večeru 170 gr špageta sa paradajz sosom i voće.

Četvrtkom zanosna glumica ujutru doručkuje niskomasni jogurt sa medom i sirom, za ručak jede 100 gr pirinča, 100 gr tikvica i 100 gr kuvane govedine, dok pred spavanje konzumira 200 gr ribe, salatu od povrća, hleb i voće.

Poslednjeg petog dana dan dijete doručkuje čašu sveže ceđenog soka i slane krekere, za ručak jede 100 gr špageta, salatu, pomorandže ili grožđe, a predveče pojede salatu, pasulj i voće.

Monika savetuje da se nakon petog dana još jedne nedelje ponovi ovaj jelovnik, a očekuje se da se skine dva do tri kilograma.

 

Ostavite komentar