Showtime > Celebrity

Francuska GLUMICA Eva Grin dobila MILION DOLARA u SPORU sa B filmom

Ona je jednog od izvršnih producenata nazvala podmuklim sociopatom i bljuvotinom i rekla da je menadžer produkcije moron

Izvor: K1info/Tanjug

28/04/2023 > 18:17

podeli vest:

Francuska GLUMICA Eva Grin dobila MILION DOLARA u SPORU sa B filmom
Foto: PrintscreenYoutube/C à vous


Britanski sud presudio je danas u korist glumice Eve Grin i naložio da joj se isplati milion dolara odštete.

Ona je dobila parnicu koja se vodila oko propasti filmskog projekta za koji se plašila da je predodređen da postane niskobudžetni "B film" koji bi mogao da uništi njenu karijeru.

U pitanju je bio naučnofantastični triler, ali se slučaj na sudu odigrao kao melodrama, preneo je AP

Producenti filma "The Patriot" predstavili su francusku glumicu kao divu. Ona je jednog od izvršnih producenata nazvala podmuklim sociopatom i bljuvotinom i rekla da je menadžer produkcije moron.  

Sudija Višeg suda rekao da je slučaj koji je pretio da bude zakomplikovan, relativno jednostavan i dodelio Grinovoj honorar koji joj je obećala produkcija za projekat koji je prekinut 2019. godine. 

Grin (42), koja je igrala Vesper Lind u verziji trilera o Džejmsu Bondu "Kazino Rojal" iz 2006. godine, rekla je da je njena profesionalna reputacija podržana nakon što se suprotstavila maloj grupi bogataša koji su koristili taktiku nasilnika i nju kao žrtveno jagnje za sopstvene neuspehe.

Njena duga izjava je, međutim, razotkrila njenu krhkost suočenu sa kritikama i pogrešnim izveštavanjem u štampi što je, kako je kazala bilo bolnije nego što može da izrazi.

Sudija Majkl Grin odbacio je protivtužbu engleske filmske produkcijske kompanije Vajt Lantern Film u kojoj se navodi da je glumica postavila preterane kreativne i finansijske zahteve.

Sudija je rekao da se Grin nije odrekla ili prekršila svoje obaveze i da ima pravo na naknadu od 810.000 

 

Ostavite komentar