Showtime > Celebrity

Nikada to sebi NEĆU oprostiti: Paulina Manov o PRVOM POJAVLJIVANJU na TV koje se NESLAVNO ZAVRŠILO

Na razgovor za snimanje sa mnom pošao je i moj tata, reditelj je želeo da i on učestvuje jer je izgledao kao Džordž Kluni sa bradom

Izvor: K1info

Autor: TV Ekran

19/04/2023 > 09:11

podeli vest:

Nikada to sebi NEĆU oprostiti: Paulina Manov o PRVOM POJAVLJIVANJU na TV koje se NESLAVNO ZAVRŠILO
Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Jednu od naših trenutno najangažovanijih glumica na televiziji, Paulinu Manov, trenutno gledate u drugoj sezoni "Kalkanskih krugova" i trećem nastavku "Kamiondžija d.o.o"..

Iako je na domaćoj sceni godinama, veliku pažnju publike skrenula je na sebe ulogom u filmu "Toma", dočarajući ženu kojoj je čuveni pevač po filmskom scenariju posvetio hit "Ljiljana". Ipak, retko ko zna da se prvo Paulinino pojavljivanje pred kamerom završilo neslavno.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Prvo što sam snimala bili su studentski filmovi Ivana Stefanovića i Ane Marije Rosi, u čijem sam "Ajvaru" igrala i nedavno. Potom, profesor me je preporučio za jednu emisiju igranog karaktera pri naučno-igranom programu RTS "Koji prozor da otvorim". Igrala sam glavnu junakinju kojoj se dešavaju čudne pojave, a kroz te primere se one i ispituju - rekla je Paulina za TV Ekran i nastavila: 

- Međutim, kako je na razgovor za snimanje sa mnom pošao i moj tata, reditelj je želeo da i on učestvuje jer je izgledao kao Džordž Kluni sa bradom. Ponudio mu je ulogu večnog arhivatora u arhivi, u koju ja treba da dođem i nešto tražim. Iako nije želeo, ja sam tatu ubeđivala da pristane i nagovorila sam ga, što nikada sebi neću oprostiti. Jer, stigao mu je ogroman tekst koji je trebalo da nauči, a potom su ga na samom snimanju napali neki psi. Od tog stresa, koji je preneo i na mene, kamera je crkla i snimanje je prekinuto. Nikada se kasnije nije nastavilo.

 

Ostavite komentar