Showtime > Celebrity

Počelo SUĐENJE Gvinet Paltrou: Na skijanju OBORILA i OSTAVILA teško POVREĐENOG muškarca

Ova nezgoda se dogodila 2016. godine u u skijaškom rizortu Dir Vali u Juti

Izvor: K1info/Tanjug

21/03/2023 > 17:32

podeli vest:

Počelo SUĐENJE Gvinet Paltrou: Na skijanju OBORILA i OSTAVILA teško POVREĐENOG muškarca
Foto: Youtube PrintScreen/ COURT TV


Popularnoj glumici Gvinet Paltrou počelo je suđenje po tužbi koju je podneo muškarac koji je naveo da se glumica sudarila sa njim 2016. godine, dok je skijao u Park Sitiju u Juti na jednom od najluksuznijih skijališta u Sjedinjenim Američkim Državama.

Teri Sanderson je izjavio da je Paltrou neoprezno skijala niz padinu, da je došlo do sudara i da ga je ona ostavila na zemlji dok su ona i njeni prijatelji nastavili da se spuštaju stazom u skijaškom rizortu Dir Vali, poznatom po uređenim stazama.

- Gvinet Paltrou se otela kontroli, snažno ga udarila i oborila, nokautirala i izazvala povredu mozga, slomljena četiri rebra i druge ozbiljne povrede. Paltrou je ustala, okrenula se i otišla, ostavljajući Sandersona zaprepašćenog, da leži u snegu, teško povređen - naveli su njegovi advokati.

Agencija navodi da Sanderson tuži Paltrou za 300.000 dolara, tvrdeći da je nesreća u Park Sitiju rezultat nemara i da je zadobio fizičke povrede i emocionalnu bol.

Na skijalištima prednost ima skijaš koji se prvi spušta, tako da je glavno pitanje u ovom slučaju ko je bio dalje odmakao niz početničku stazu kada je došlo do sudara. Paltrou i Sanderson tvrde u sudskim podnescima da su išli dalje nizbrdo kada je došlo do sudara.

Sanderson je takođe optužio Dir Vali i zaposlene da su se uključili u ''zataškavanje'' tako što nisu pružili potpune informacije o incidentu i da se nisu pridržavali bezbednosnih mera tog odmarališta.

Pošto je odbačena njegova prvobitna tužba u kojoj je tražio 3,1 milion dolara, Sanderson je izmenio tužbu i sada traži 300.000 dolara, dok je Paltrou podnela protivtužbu kao odgovor, tražeći advokatske troškove i jedan dolar odštete, navodeći da je Sanders zapravo krivac za sudar, da preuveličava svoje povrede i pokušava da iskoristi njenu slavu i bogatstvo.

 

 

Ostavite komentar