Showtime > Celebrity

Kod mene je MRTVO MORE: Kako je Nataša BEKVALAC završila na TINDERU?

Popularna pevačica je pripremila novi album, koji će uskoro predstaviti publici

Izvor: K1info

18/03/2023 > 22:24

podeli vest:

Kod mene je MRTVO MORE: Kako je Nataša BEKVALAC završila na TINDERU?
Foto: ATA Images


Nataša Bekvalac je provela nekoliko dana sa ćerkama u Parizu. U emisiji "Prvi red" na televiziji K1, otkriva, da li je grad ljubavi promenio njen emotivni status, ali i kako je završila na popularnoj aplikaciji za upoznavanje.

- Kod mene je bukvalno mrtvo more. Volela bih da vam se pohvalim nekim dečkom, ali ništa ni na vidiku. Ima sjajnih muškaraca zaista, ali mislim da sam ja već pet godina u jednoj fazi rasta i gde jako poštujem sebe. U roditeljstvu sam sama i ta uloga mi je najvažnija. To je energija koja te poprilično obuzima i maksimalno sam posvećena poslu. Tako da ljubav mora da bude baš magična, da bih mogla je prihvatim - kaže Nataša i dodaje da je teško biti samohrani roditelj u današnje vreme, ali je sa druge strane i veliko.

Foto: Printscreen/TV K1

 

Pevačica godinama se borila sa teškim situacijama, a pred kamerama emisije "Prvi red" na televiziji K1 otkriva, da li je hrabra, luda ili teška?

- Luda sam po rođenju, a hrabra po čuvenju - rekla je pevačica kroz osmeh.

Popularna Nata je potom otkrila i kako je završila na aplikaciji za upoznavanje Tinder.

- Jednom sam se šalila. Tokom puta u Makedoniju, gde smo imali mnogo nastupa, videla sam da dečaci iz mog benda to rade, pa sam želela da otvorim i ja, ali su me jako brzo izbacili sa aplikacije, jer nisam znala da odgovorim na neka sigurnosna pitanja - kratko objašnjava pevačica u svom stilu.

Nataša Bekvalac je pripremila novi album, koji će uskoro predstaviti publici.

- Radim svakodnevno na njemu. Sve pesme su skoro završene i jako sam ponosna na njega - zaključila je pevačica u emisiji "Prvi red" na televiziji K1.

 

Ostavite komentar