Showtime > Celebrity

Đorđe Ćulafić Džordži: Volim da Evrovizija bude zabavna, da se čuje HARMONIKA

Editi sam neizmerno zahvalan, jer je prepoznala potencijal u meni, kaže mladi izvođač Đorđe Ćulafić koji je bio gost na televiziji K1

Izvor: K1info

15/03/2023 > 20:01

podeli vest:

Đorđe Ćulafić Džordži: Volim da Evrovizija bude zabavna, da se čuje HARMONIKA
Foto: K1/Printscreen


Jedan od miljenika mlađe publike, Đorđe Ćulafić Džordži, gostovao je u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1 gde je uživo otpevao svoje čak tri nove pesme - “Marija”, “Zora” i “Indijanac”. Otkrio je i kako se obreo u svetu muzike nakon veoma uspešne karijere u modelingu.

- Od 18. godine sam se bavio modelingom, sve do pred pandemiju. Dobro mi je krenula karijera, radio sam za velike brendove. Živeo sam „preko“... U Japanu, Njujorku, Los Anđelesu... Radio sam za Tomi Hilfiger, Hugo Bos, Dizel, Izabel Marant...Jako sam se trudio, konstantno ulagao i, hvala Bogu, imao sam dobre roditelje koji su to podržavali. Da iz srednje škole sednem u avion i odem za Njujork. Imali su veliku veru u mene. Dobro su me vaspitali, naučili da kuvam. Spremili su me i onda – tutanj. Šut u dupe i piči – kazao je Džordži s osmehom u emisiji „Kec na jedanaest“.

Džordži je Bošku Jakovljeviću kazao da je celog života pevušio i igrao.

- Sa nekih 14 godina smo osnovali bend ja i tri moja drugara. Radili smo neke cover-e White snake-a, svi smo imali natapirane kose, helanke... Uf, teško vreme... Voleo bih da niko ne nađe te slike, srećom Fejsbuk je ugašen davno – rekao je mladi muzičar na K1 televiziji.

Foto: K1/Printscreen

 

- Posle toga su krenule neke autorske pesme, imali smo novi bend i tada smo radili po klubovima. Ubrzo se to raspalo i onda sam odlučio da se bavim modelingom. Mnogo smo se zaleteli, stvarno smo imali velike ambicije, a kada praviš nešto sa drugarima više se tu da srca nego što se razmišlja o nekom dugoročnijem cilju - dodao je.

Tri nove pesme

Džordži je kazao da je dobio mnogo kritika na račun toga što je odjednom objavio tri pesme.

- Tri pesme sam izdao, i to je projekat kojim se bavim od prošle godine. Dosta sam kritika dobio na račun toga što sam objavio tri pesme, ali tako sam hteo. Različiti su žanrovi i nije mi imalo smisla da ih odvajam i separatišem - istakao je.

Đorđe Ćulafić Džordži rekao je u emisiji „Kec na jedanaest“ da je neizmerno zahvalan Editi što mu se obratila za duet.

- Za Editu bi dobra titula bila Vrhunski umetnik. Neizmerno sam joj zahvalan, jer je prepoznala potencijal u meni. „Iscimala“ me je na Instagramu. Samo mi je poslala u komentaru „Kad ćemo duet?“, a pri tome se lično ne znamo. To se nekako sklopilo, otišli smo kod Bokija Vasića i krenuli da radimo na toj divnoj divnoj pesmi. Ona je autor, ja sam napisao svoj deo i tako je teklo sve, onako pravo, kako treba. To mi je prva kolaboracija i ja sam mislio da to tako zapravo ide, da se tako dešava, s takvom energijom. Trebalo bi uvek da imamo manje ega i da se što više založimo za svaki projekat, pesmu... Za sve što radimo - kazao je Džordži.

Stefan Shy

Sa Stefanom se Džorži upoznao na takmičenju IDJ show.

- Odatle smo obojica potekli. Upoznali smo se na audicijama, krenuli da radimo zajedno i shvatili da oboje brzo radimo to što radimo, on lepo pravi melodije, predivno peva, ja pišem i isto pravim melodije... Svaki put kad se sretnemo to se završi nekom pesmom – rekao je Džordži i otkrio šta misli o Luki koji će Srbiju predstavljati na Pesmi Evrovizije u Liverpulu.

Luke Black

Na pitanje Boška Jakovljevića šta misli o pesmi Luka Bleka, Džordži je kratko kazao - ne znam.

- Ne bih mogao nešto konkretno da ti kažem. Dobro je sve to, okej je taj industrial, o muzici samo govorim. Ja nisam neki ljubitelj toga, više volim da Evrovizija bude zabavna. Milan Stanković bre kad ti dođe i stane na binu, ili Čola brate. Da se čuje neka harmonika. To je Evrovizija - kazao je gost emisije na K1 televiziji.

 

 

 

Ostavite komentar