Showtime > Celebrity

Dejvid Birn ODUŠEVIO GLEDAOCE Oskara 'FALŠ' izvođenjem i ekstenzijama za prste

Pevač je otpevao hit "This is a Life" iz filma "Sve u isto vreme", zajedno sa Stefani Hsu, jednom od zvezda filma

Izvor: K1info

13/03/2023 > 16:48

podeli vest:

Dejvid Birn ODUŠEVIO GLEDAOCE Oskara 'FALŠ' izvođenjem i ekstenzijama za prste
Foto: Tanjug/AP Photo/Chris Pizzello


Nekadašnji frontmen sastava Talking Heads, Dejvid Birn, iznenadio je gledaoce svojom pojavom na ovogodišnjoj dodeli Oskara.

Birn je izveo "This is a Life" iz filma "Sve u isto vreme" (Everything Everywhere All at Once), zajedno sa Stefani Hsu, jednom od zvezda filma.

Hsu, koja je ranije tokom večeri izgubila nagradu za najbolju sporednu glumicu od koleginice Džejmi Li Kertis, otpevala je deo koji je originalno snimila pevačica Mitski.

Međutim, Birn je bio taj o kojem se najviše pričalo među gledaocima Oskara, a ekscentrični umetnik je nosio ekstenzije za prste u obliku viršli, što je bila referenca na deo radnje u filmu.

Obožavaoci su tvrdili da je pevač, možda namerno, svoj deo otpevao u falšu, a jedna osoba ga je opisala kao "apsolutnu legendu koja nikada ne peva u tonalitetu".

Podsećamo, Brinov rad u velikoj meri korišćen je za film, a posebno se izdvaja saradnja sa Rjuičijem Sakamotom i Congom Suom u filmu Bernarda Bertolučija "The Last Emperor" (1987) koji je osvojio Oskara za najbolju originalnu muziku.

 

Ostavite komentar